co myślicie o nowym iplus menagerze 2.2?
Moderator: Moderatorzy
- Blazej
- Specjalista bezprzewodowy-senior
co myślicie o nowym iplus menagerze 2.2?
Witam tak jak w temacie.
-
- Początkujący użytkownik forum
heja
hej. mialem zainstalowanego iplus manager'a 2.2. Strasznie mulił się, połączenia nie rozłączały się dobrze, a jak zamykałem aplikacje to nie chciała sie do końca wyłączyć. Musiałem wyłączyć ją za pomocą Menedżer zadań albo poczekać z 10 min
. Internet tez mi wolniej chodził.
Zainstalowałem spowrotem iplus manager 2.1, internet odżył... płynność i bezproblemowość hehe

Zainstalowałem spowrotem iplus manager 2.1, internet odżył... płynność i bezproblemowość hehe
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: co myślicie o nowym iplus menagerze 2.2?
Zemleć wyrzucić i zapomnieć o tym czymś. Zainstalować menager od producenta modemu. Tyle.Blazej pisze:Witam tak jak w temacie.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: co myślicie o nowym iplus menagerze 2.2?
Generalnie ten program to jeden wielki zamulacz komputera.Blazej pisze:Witam tak jak w temacie.
Ewentualnie jak nie pozwala na wysyłanie USSD to można się posłużyć <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a> i samymi sterownikami modemu.krystianb pisze:Zainstalować menager od producenta modemu. Tyle.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)