Też bym tak chciał ale jak widać trochę się pozmieniałoPatryk pisze: Mi jak miałem abo 110 (maj '08-maj '09) to trzy miesiące przed końcem umowy wskoczył rabat 50% "z automatu",bez jakiegokolwiek przedłużania

Moderator: Moderatorzy
Też bym tak chciał ale jak widać trochę się pozmieniałoPatryk pisze: Mi jak miałem abo 110 (maj '08-maj '09) to trzy miesiące przed końcem umowy wskoczył rabat 50% "z automatu",bez jakiegokolwiek przedłużania
Mi za 3 miesiące się kończy umowa przedłużeniowa z którą miałem rabat 50%, więc zobaczę co wtedy mi powiedzą jak ja do nich zajdę. Moim zdaniem powinienem dostać jeszcze lepszy bonus niż na poprzednim przedłużeniu. Jak nie to rezygnujęszalony pisze:Mi takze wkrotce umowa na Iplusa sie konczy , rozmawialem z "opiekunem" i mi mowi ze w systemie nie ma opcji 50% taniej
Wątpię żeby coś więcej daliYaHooo pisze:Moim zdaniem powinienem dostać jeszcze lepszy bonus niż na poprzednim przedłużeniu. Jak nie to rezygnuję
Mam nadzieję, że w takim przypadku dadzą od razu 50% rabatu na abo.krystianb pisze:Wątpię żeby coś więcej dali
No raczej ciężko im się będzie sianem wykręcić, że takiej zniżki nie maYaHooo pisze:że w takim przypadku dadzą od razu 50% rabatu na abo.
Chociaż mogą powiedzieć, że nie ma już takiej promocjikrystianb pisze:No raczej ciężko im się będzie sianem wykręcić, że takiej zniżki nie ma![]()
Nie ma to jak próbować zrobić klienta w...(dopisać kto co chce).YaHooo pisze:Chociaż mogą powiedzieć, że nie ma już takiej promocji
Pożyjemy, zobaczymykrystianb pisze:Nie ma to jak próbować zrobić klienta w...(dopisać kto co chce).
Na 3 miesiące przed końcem 12 miesięcznego kontraktu, który też miałem z 50% rabatem. Natomiast co do Kasperskiego mam zapis w umowie: 11.Wpisanie do Antywirusa kodu rejestracyjnego umożliwi korzystanie z jego pełnej funkcjonalności przez okres 12 miesięcy od dnia wpisania kodu rejestracyjnego, z zastrzeżeniem że:karpiu01 pisze:Witam. Właśnie też zacząłem walkę o nową umowę jednak mi twardo próbują wmówić że nie ma rabatu 50% i jest on nieosiągalny. Jak długo ich trzymałeś żeby zmiękli i ile przed końcem umowy podpisałeś aneks? Pozdrawiam i gratuluje.Pablo-1986 pisze: <font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
To jest zagadka jak oni to liczą. Ale dokładniej to 5zł jest od 55.01zł Więc jeśli było by to od kwoty którą się płaci to by trzeba 10zł płacić.rejer pisze:Jeśli by się udało to bym płacił 55zł czyli <80zł czy to znaczy, że za iplusopobieracza bym musiał dodatkowo płacić te 5zł?
No nie wiem czy tak do końca gdyż ja pobieracza mam za frikokrystianb pisze:To jest zagadka jak oni to liczą. Ale dokładniej to 5zł jest od 55.01zł Więc jeśli było by to od kwoty którą się płaci to by trzeba 10zł płacić.
Ale Ty pewnie dużo wcześniej sobie aktywowałeś tą usługę. A z tego co wiem, to przy przedłużeniu usługi dodatkowe ma się na takich samych zasadach jak przed przedłużeniem.karpiu01 pisze:No nie wiem czy tak do końca gdyż ja pobieracza mam za friko
Od kiedy cesja kosztuje złotówkę ?artureal pisze:Coś tam im się w systemie zepsuło i cesja, zamiast kosztować złotówkę, zdrożała do 30,50 PLN.
Zdaje się, że to także norma.artureal pisze:A tu zonk! Ponad 300 zł na darmowe rozmowy przepadło z dniem spisania cesji.
Zawsze, u każdego operatora cesja wchodzi w życie w dniu podpisania umowy.artureal pisze:Do tego zapewniono mnie, że cesja uaktywni się dopiero z najbliższym okresem rozliczeniowym
W styczniu przeprowadzałem cesję, i płaciłem cennikowo (jest to bodajże nawet ujęte w jakimś regulaminie, chyba ogólnym) - 25 netto.artureal pisze:Złotówka za numer - taką otrzymałem ofertę od Plusa.
Taak, a jak inaczej wyobrażasz sobie rozliczanie usług postpaid ?artureal pisze:No ale ten chory okres rozliczeniowy to dla mnie jakieś curiosum, zwłaszcza we współczesnym, skomputeryzowanym świecie.
Mocno nietrafione porównanieartureal pisze:Przypomina mi to czasy komuny, kiedy latami oczekiwało się na "przyznanie" numeru telefonu,
Ale nie było infrastruktury, a przecież numer dostaje się wtedy, gdy ma się już gniazdko w lokalu.artureal pisze:chociaż wolnych numerów było więcej, niż obywateli naszego kraju
Też miałem za zeta jak najpierw ich postraszyłem zerwaniem umowyPatryk pisze:Od kiedy cesja kosztuje złotówkę ?