Proszę o pomoc.
Moderator: Moderatorzy
Prosimy o wyjaśnienie co w tej grze oznacza patchowanie?Kolla pisze:gdy tę grę uruchamiam oczywiście jest patchowanie itp
Dokładnie, to jest zwykła aktualizacja plików gry zainstalowanych w komputerze.Tomekm91 pisze:to chodzi tutaj o zwykła aktualizację gry przy jej starcie.
Żeby to sprawdzić, to warto byłoby podłączyć komputer pod inne łącze internetowe. To by zawęziło zakres poszukiwań źródła problemu.BliSki pisze:Może problem jest podobny do tego z Play w tamtym roku?
Czyli to by sugerowało problem z modemem/operatorem. Ale mamy do czynienia już z dwoma operatorami (Play oraz Plus), więc może akurat znajdujecie się w puli blokowanych adresów IP?andzio1919 pisze:Otóż ja mam korzystam z playa i mam taką samą sytuację co autor wątku. Pod innym łączem (po kablu) gra uruchamia się normalnie.
Zatem czekamy na rozwój sprawy.Tomekm91 pisze:Zobaczymy czy problem występuję tylko w tej grze. Jutro napisze.
Zatem (jak dla mnie) sugerowałoby to problem z grą, albo celowe blokowanie adminów gry użytkowników sieci komórkowych, które to mają duży ping. Oczywiście o ile wyeliminowaliśmy czynnik komputera/modemu. Dlatego może ktoś inny kto ma taki sam problem mógłby sprawdzić na innym modemie.Tomekm91 pisze:Moim zdaniem problem występuję tylko w Metin2.
Według mnie jest to problem z sama grą. Zależy jaki masz system operacyjny.Kolla pisze:Czemu tak się stało ? Co może byĆ tego przyczyną?
Rzadko tak się dzieje. Gdyby blokowali to liczna graczy by zmalała.YaHooo pisze:celowe blokowanie adminów gry użytkowników sieci komórkowych,
Akurat nie wiem, bo nie gram.suut pisze:Rzadko tak się dzieje.
Ale czy aż tak dużo ludzi mających internet komórkowy gra on-line?suut pisze:Gdyby blokowali to liczna graczy by zmalała.
Oj takYaHooo pisze:Ale czy aż tak dużo ludzi mających internet komórkowy gra on-line?
To się wycofuję z poprzedniego pytania...Tomekm91 pisze:Dziś ten wątek ma ponad 30 podstron![]()
Niestety taka prawda i jak działa, to się ma po prostu szczęścieTomekm91 pisze:Ale tak, internet komórkowy nie jest przeznaczony do grania, więc problemy to standard.