[mod] Czyżby to urynet naszego ulubionego operatora [/mod]
Moderator: Moderatorzy
Przecież powszechnie wiadomo, że Ziemia jest krzywa. Więc w tamtym rejonie może jest wyjątkowo krzywakrystianb pisze:Etam to tylko ziemia i wszystko inne jest krzywo![]()
W sumie najważniejsze,że działakrystianb pisze:Etam to tylko ziemia i wszystko inne jest krzywo
Nietrudno się domyślić jakiegoPatryk pisze:Panowie budujący dla pewnego operatora nawet pionu nie potrafią zachować
A co w tym dziwnego, przecież teraz państwowy to już tylko sejm został (chyba)...Blido pisze:Czy ten maszt jest zamocowany na dachu prywatnego domu?
Pewnie Play,Blido pisze:Nietrudno się domyślić jakiego
Mogłoby się tak wydawać. Też bym chciał na chacie node B, mieszkam w wysokim punkcie, mogliby pokryć zasięgiem, znaczną część okolicyBlido pisze:Czy ten maszt jest zamocowany na dachu prywatnego domu?
A może ten maszt jest po prostu wyważony wagowo aby nie powodował niepotrzebnego naporu na podporę kontrującą (czyli ta "trzecia noga"). Jest to powszechnie stosowana praktyka w masztach odciągowych w których niesymetrycznie obciążony jest trzon masztu. Równie dobrze można ją stosować w masztach podporowych (często stosowanych np. przez Play'a).Patryk pisze:Panowie budujący dla pewnego operatora nawet pionu nie potrafią zachować,budując konstrukcje wsporcze![]()
Może sami mieli z tym problem ?![]()
Grubo się mylisz, bezpośrednio pod samym masztem jest najgorszy zasięg w okolic. Dokładniej mówiąc wcale go nie ma. Oczywiście przy porządnych antenach.Tomek7 pisze:Ja tam bym nie chciał mieć nad głową NodeB.Wiadomo że to nie jest zdrowe
Nie tylkokrystianb pisze:przecież teraz państwowy to już tylko sejm został (chyba)...
Tak,to dom jednorodzinny.Blido pisze:Czy ten maszt jest zamocowany na dachu prywatnego domu?
Możliwe,ale to był kiedyś repeater,i w tamtej konfiguracji też był przechylony,mimo modułu radiowego wiszącego po przeciwnej stronie i braku radiolinii.alias pisze:A może ten maszt jest po prostu wyważony wagowo
Ja też mógłbym mieć,ale nie takie brzydactwo,tylko np.sp6huk pisze:Też bym chciał na chacie node B
Widać.Patryk pisze:To też jest państwowe:
Uwierz mi, że czasem tak jestja.michal pisze:Przecież inżynier to baran i się nie zna. Zrobimy po swojemu.
Ze swojego doświadczenia wiem, że takich patologii jest dość dużoja.michal pisze:To to już patologia.![]()
Ano niestety taka prawda. Nawet znam przypadek, że poszła pompa do zakładu politechniki na przegląd. Więc inżynierkowie nie umieli jej poprawnie złożyć. Złożyli ją odwrotnie, przez co dawała ciśnienie równe połowie ciśnienia znamionowegoja.michal pisze:Jak nikt tego nie pilnuje i nie egzekwuje (w wielu dziedzinach) to efekty są.
ja.michal pisze:Chcę zobaczyć wiadomości na TVP a tu taki komunikat.
Swoją drogą to na Orange taki sam komunikat, może routing leci przez Frankfurt albo coś w tym stylu.YaHooo pisze:W sumie chyba tak ma być, bo komunikat po naszemu, znajdujesz się na terenie Polski...
Kod: Zaznacz cały
Drukarki świetnie nadają się do biur rachunkowych oraz dla komorników.
Już działa. Nie działało jak było na żywo. Może nie ma rozróżnienia w systemie na połączenia spoza Polski i na przeciążony serwer i jeden komunikat dla wszystkiego.marens pisze:Swoją drogą to na Orange taki sam komunikat, może routing leci przez Frankfurt albo coś w tym stylu.
Hehe. Tylko jaka jest definicja dobrej drukarki dla komornika?marens pisze:Teraz inny czarny humor
Kod:
Drukarki świetnie nadają się do biur rachunkowych oraz dla komorników.
marens pisze:http://www.allegro.pl/ite...siec_toner.html
Kod: Zaznacz cały
najwyższej klasy sprzęt, gruntownie przekonserwowany
To ja znów zmienię temat: hamerykański sposób na niepłacenie mandatówmarens pisze:Teraz inny czarny humor
Z punktu widzenia dłużnika jak najbardziej awaryjna.ja.michal pisze: Hehe. Tylko jaka jest definicja dobrej drukarki dla komornika?
Najlepiej jeszcze kopiąca prądem, wysadzająca bezpieczniki i ulegająca samozapłonowimarens pisze:Z punktu widzenia dłużnika jak najbardziej awaryjna.
To się raczej nadaje do wątku o cwaniakach z allegro...Jo_gurt pisze:http://www.overclockers.c...ad.php?t=636484
Etam, idealna drukarka dla komornika to taka, której wydruki znikają po 24hBlido pisze:Najlepiej jeszcze kopiąca prądem, wysadzająca bezpieczniki i ulegająca samozapłonowi
Czego tam nie ma. Nawet barierek nie oszczędziliJaco pisze:Narośl na dachu