To tyle na chwilę obecną.
EDIT:
Oczywiście to żart na 1 kwietnia
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Oby tylko nie było jak na lapkach, że od tego momentu zaczęły się padyBliSki pisze:Jutro forum przechodzi na płatny skrypt vB
Masz rację, ja również nie lubię vB. phpBB jest znacznie lepsze.YaHooo pisze:I bardzo dobrze
Miło widzieć, że nie jestem samBlido pisze:ja również nie lubię vB. phpBB jest znacznie lepsze.
Słyszałem o tymbaxxxio pisze:mozliwosci modeartorskie w vB sa duzo wieksze i tak przesiadka ulatwila nam sporo mmoderacje![]()
Ciesze sięMatiz2401 pisze:Tak serio to się nabrałem...
Jeżeli korzyści będą większe niż koszty, to dlaczego nie?ryba825 pisze:Ja jakoś nie uwierzyłem, że forum przejdzie na płatny skrypt ponieważ:
- jest on płatny
Zgadza się, ja wole vBulletin, ale pewnie dlatego, że nie muszę zliczać pobieranych danychednak mozliwosci modeartorskie w vB sa duzo wieksze
Ja w sumie też nie muszę, jednak jakoś za bardzo się przyzwyczaiłem do Przemogrzechu pisze:pewnie dlatego, że nie muszę zliczać pobieranych danych![]()
I ja się Twojemu wcale nie dziwię, dokładnie tak samo było ze mną na lapkach. Nie za bardzo uśmiechało mi się zmienianie skryptu, który dobrze znam na jakiś nowy, gdzie po 1 uruchomieniu wszystko wyglądało zupełnie inaczej.jednak jakoś za bardzo się przyzwyczaiłem do PrzemoAle każdy powinien mieć swoje zadnie
Na ten skrypt, czyli na który?ryba825 pisze:Nie zauważyłem, żeby się ktoś skarżył na ten skrypt na tym forum.
Niby racja, lecz ja wyznaję zasadę: jak coś działa dobrze, to nie ma sensu tego zmieniaćgrzechu pisze:Jednak kilka ustawień i powiedzmy 3 dni poznawania funkcji i przestało się myśleć o starym skrypcie![]()