Wszystkim ofiarom.....
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Wszystkim ofiarom.....
dzisiejszej katastrofy oraz ich rodzinom......
[*]
[*]
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Wszystkim ofiarom.....
Smutna to chwila. 
Jest to niewątpliwie tragedia narodowa i dlatego podjęliśmy decyzję o zmianie loga na żałobne.
Ciężko w takich chwilach mówić/pisać coś więcej.

Jest to niewątpliwie tragedia narodowa i dlatego podjęliśmy decyzję o zmianie loga na żałobne.
Ciężko w takich chwilach mówić/pisać coś więcej.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Nawet bardzo, ponieważ nie było jeszcze takiej tragedii w PolsceBliSki pisze:Smutna to chwila.![]()

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Stały użytkownik forum
Niewyobrażalna tragedia porównywalna tylko z katastrofą samolotu prezydenta Rwandy w 1995 r.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Dzisiaj straciliśmy całą naszą elitę. Prezydenta z żoną, generałów, posłów. 

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Prośba do udzielających się w dyskusji - nie obrażajmy pamięci po ofiarach nawiasami i gwiazdkami. Tu nie blog martynki czy innego stwora.
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Samolot ma to do siebie że jak wystartuje to zawsze wyląduje, tylko niektóre lądują właśnie gdzie nie trzeba...
Byli w takich samolotach Amerykanie, Afgańczycy, Rosjanie i Polacy - tym razem Oni...
Żałuje ich tak samo jak ludzi, którzy nie przeżyli w każdej innej tragedii.
Byli w takich samolotach Amerykanie, Afgańczycy, Rosjanie i Polacy - tym razem Oni...
Żałuje ich tak samo jak ludzi, którzy nie przeżyli w każdej innej tragedii.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Polecieli czcić pamięc ofiar, pół godziny po tym jak miało się rozpocząć modlili się za nich.
Do mnie nadal to nie dociera.
Do mnie nadal to nie dociera.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Do mnie też nie. Cały czas myślę, że to sen i za chwilę się z niego wybudzę.Sundance_kid pisze:Do mnie nadal to nie dociera.

Może i nie przepadałem za Lechem Kaczyńskim, ale będzie mi go brakować.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Przerażająca tragedia, pochylam głowę nad ofiarami i ich rodzinami.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Pomimo że nie byłem zwolennikiem Lecha Kaczyńskiego, patrząc przez pryzmat czasu odczuwa się ogromną pustkę. Jest to nie wątpliwie ogromna strata dla Polski, być może i dla Europy czy też Świata. Zmarły matki, ojcowie, dzieci być może i dziadkowie ale przede wszystkim zmarły osoby ważne w państwie. Nasz kraj stał się dzisiaj ogromną sierotą.
Lecha Kaczyńskiego zapamiętam jako osobę bardzo ciepłą, uśmiechniętą. Jego małżonka zaskoczyła mnie swoją postawą, mimo że zawsze była w cieniu męża była wspaniałą kobietą, można by ją opisywać w samych superlatywach.
Polska długo będzie się odbudowywać po tej tragedii.
Lecha Kaczyńskiego zapamiętam jako osobę bardzo ciepłą, uśmiechniętą. Jego małżonka zaskoczyła mnie swoją postawą, mimo że zawsze była w cieniu męża była wspaniałą kobietą, można by ją opisywać w samych superlatywach.
Polska długo będzie się odbudowywać po tej tragedii.
vectra = 300 Mbps
Vodafone + iPhone 7
Vodafone + iPhone 7
-
...przeleciał ptak przepływa obłok
upada liść kiełkuje ślaz
i cisza jest na wysokościach
i dymi mgłą katyński las...
Zbigniew Herbert „Guziki”
upada liść kiełkuje ślaz
i cisza jest na wysokościach
i dymi mgłą katyński las...
Zbigniew Herbert „Guziki”
- KrissTofferr
- Mistrz bezprzewodowy
Zginęli prawdziwi Polacy. Dumni, emocjonalni, odważni.
- paweliplus
- Specjalista bezprzewodowy-senior
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Wypadki się zdarzją.... może go mieć każdy.... pech chciał że trafiło na prezydenta.... przykro mi.... Niech wszysczy spoczywają w spokoju
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Nie było nigdy sytuacji na świecie, żeby w jednej katastrofie zginęła głowa państwa i dowódcy praktycznie wszystkich sił zbrojnych, prezes banku centralnego państwa, szef biura bezpieczeństwa i były prezydent.YaHooo pisze:Nawet bardzo, ponieważ nie było jeszcze takiej tragedii w Polsce![]()
Chyba chodzi Ci o 1994 r. kiedy dwaj prezydenci zginęli, ale oni zostali zestrzeleni przez bojówki. Do tego na pokładzie byli prezydenci, a nie prezydenci z całym dowództwem i członkami odpowiedzialnymi za politykę i bezpieczeństwo państwa.Alcek pisze:Niewyobrażalna tragedia porównywalna tylko z katastrofą samolotu prezydenta Rwandy w 1995 r.
Moim zdaniem bez porównania ta, już wczorajsza, katastrofa z udziałem naszego prezydenta.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Mam nadzieję, że nasz rząd wyciągnie wnioski z tej tragedii i jednak zrobi coś aby sytuacja, gdy ginie 89 ważnych osób w państwie się nie powtórzyła. Zdecydowanie nie powinni oni wszyscy lecieć jednym samolotem, ale to nie temat o tym co powinno być, a co nie powinno być.
Jestem ateistą, więc nie napiszę tego co większość osób wierzących pisze w tego typu tematach.
Jest mi przykro, że taka tragedia dotknęła takie osobistości i łączę się w bólu z rodzinami. Ja sam nie dopuszczam do siebie faktu, że oni nie żyją. Ciągle myślę, że to sen i zaraz się z niego obudzę, ale tak nie będzie.
Jestem ateistą, więc nie napiszę tego co większość osób wierzących pisze w tego typu tematach.
Jest mi przykro, że taka tragedia dotknęła takie osobistości i łączę się w bólu z rodzinami. Ja sam nie dopuszczam do siebie faktu, że oni nie żyją. Ciągle myślę, że to sen i zaraz się z niego obudzę, ale tak nie będzie.
-
- Użytkownik forum
Pokój Ich Duszom
[*] [*] [*]
[*] [*] [*]
Anioły Fruwające W Niebie Mają Piękne Skrzydła, Natomiast Anioły Chodzące Po Ziemi Mają Piękne Nogi
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Wszyscy mamy taką nadzieję.ryba825 pisze:Mam nadzieję, że nasz rząd wyciągnie wnioski
Ale pamiętajmy, żeby w tym wątku unikać polityki. Dlatego może nie ciągnijmy tego tematu.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
- Guru bezprzewodowy
Wszystkim rodzinom ofiar katastrofy pod Smoleńskiem składam serdeczne wyrazy współczucia.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Tak. Nawet w innych krajach została wprowadzona żałoba. Dla mnie to był po prostu szok...ja.michal pisze:Nie było nigdy sytuacji na świecie, żeby w jednej katastrofie zginęła głowa państwa i dowódcy praktycznie wszystkich sił zbrojnych, prezes banku centralnego państwa, szef biura bezpieczeństwa i były prezydent.
Pozdrawiam YaHooo 

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Jeden dzień w Rosji, Litwie, Gruzji, a niedawno słyszałem, że cała UE, ale też nie jestem pewien czy nie uczczenie ciszą tylko.YaHooo pisze:Nawet w innych krajach została wprowadzona żałoba.
Zdziwiłem się, że Brazylia ogłosiła 3 dniową żałobę narodową, mimo, że mieszka tam koło 6-7mln polaków.
- Jojo
Może nie wszyscy go lubili, ale był Prezydentem RP (reprezentant Polski) i to jest najważniejsze, należy mu się szacunek. Po za tym o zmarłych nie mówi się źle.
Tak zgadza się, podobnie było po śmierci papieża.YaHooo pisze:Nawet w innych krajach została wprowadzona żałoba.
Elektroniczna rewolucja
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Po prostu, to jest wielka tragedia i należy się szacunek.Jojo pisze:podobnie było po śmierci papieża.
Pozdrawiam YaHooo 

-
- Stały użytkownik forum
Jak ktoś wspomniał nie wszyscy go lubili jednak On stawiał na swoim i walczył o prawdę katyńską nie ustępował narodowi Rosyjskiemu za to olbrzymi szacunek dla Niego .[*.].