Kod: Zaznacz cały
Cyfrowy Polsat: nie odnotowalismy wplaty za abonament. Wzywamy do pilnego uregulowania naleznosci w kwocie 10.00 zl. Szczegoly na www.icok.cyfrowypolsat.pl.

Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
Cyfrowy Polsat: nie odnotowalismy wplaty za abonament. Wzywamy do pilnego uregulowania naleznosci w kwocie 10.00 zl. Szczegoly na www.icok.cyfrowypolsat.pl.
Widocznie masz numer po kimś, i ten ktoś miał ten nr podany jak kontaktowy w CP.Nikelajer pisze:Co najlepsze mam orange free
Adresy są publiczne, tak samo jak u Orange czy Plusa, ale ruch inicjowany z internetu jest blokowany - testowałem to przed dwoma dniami.hubert pisze:daje się że wreszcie w tego typu usłudze adresy przydzielane klientom końcowym są adresami z puli publicznej, a to otwiera całą masę ciekawych zastosowań, jak chociażby podłączenie kamerki internetowej i zdalne nią sterowanie.
Ciekawe jakie jest wytłumaczenie w moim przypadkuPatryk pisze:Widocznie masz numer po kimś, i ten ktoś miał ten nr podany jak kontaktowy w CP. Z netem od Polsatu nie ma to nic wspólnego
Coś by trzeba z tym zrobić, bo bezprawnie wykorzystują Twoje dane.sp6huk pisze:a ciągle dzwonią do mnie z Orange i wmawiają, że jestem ich klientem
Yhym....tylko jakie dane ? W ogóle nie wiem czego oni chcą. Dzwoni "kobita" i przedstawia mi "specjalną" ofertę dla stałych klientów. Wiele razy naciskałem "czerwoną słuchawkę", ale i tak dzwonią.krystianb pisze:Coś by trzeba z tym zrobić, bo bezprawnie wykorzystują Twoje dane.
Oj do mnie (poza szukajacymi niejakiej Pani Jolanty, po której pewnie mam od prawie pięciu lat numer - na szczęście to rzadkie telefony) też dzwonili różni naciągacze z zastrzeżonych, no ale mam Plusa i rozwiązanie jest prostesp6huk pisze:ciągle dzwonią już ponad tydzień, kilka razy dziennie....z zastrzeżonego numeru
Nr telefonu. Jak następny raz zadzwonią to poinformuj ich że nie wyrażałeś zgody na wykorzystanie Twoich danych w celach marketingowych. I trzeba by ich czymś nastraszyć, może oskarżeniem o nękaniesp6huk pisze:Yhym....tylko jakie dane ?
I wówczas się rozłączą sami i być może nie będą znów dzwonić. Do mnie tez ktoś kiedyś zadzwonił z jakąś tam ofertą i na pytanie skąd ma numer rozłączyło się połączenie.krystianb pisze:to poinformuj ich że nie wyrażałeś zgody na wykorzystanie Twoich danych w celach marketingowych.