Orange On-line
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Orange On-line
Ktoś mógłby mi dokładnie wytłumaczyć jak i gdzie w O On-line to sprawdzić? Mam Orange Free Optimum.
- kkrzysiek1234
- Stały użytkownik forum
Re: Orange On-line
Życzę szczęścia u mię nie da rady musisz się zalogować loginem i hasłem które masz na umowie i wskoczy ci komunikat że chwilowo nie dostępnefizyk17 pisze:Ktoś mógłby mi dokładnie wytłumaczyć jak i gdzie w O On-line to sprawdzić?

Orange Freedom Pro (CDMA)/ Play Online (GPRS EDGE UMTS HSDPA)
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Ja na Orange Free nie miałem żadnych problemów z logowaniem na konto klienckie. Problem takowy występuje przy próbie zalogowania się na konto, kiedy ma się taryfę Orange Freedom Pro.kkrzysiek1234 pisze:Życzę szczęścia u mię nie da rady musisz się zalogować loginem i hasłem które masz na umowie i wskoczy ci komunikat że chwilowo nie dostępnetrzeba zadzwonić do obsługi Orange i ci powiedzą
- kkrzysiek1234
- Stały użytkownik forum
Ja mam OFP i na konto się loguje bez problemu ale jak chce żeby mi pokazało stan konta to wyskakuje. PS nie chodziło mi o konto tylko o informacje o stanie konta .sp6huk pisze:Problem takowy występuje przy próbie zalogowania się na konto, kiedy ma się taryfę Orange Freedom Pro.
Ostatnio zmieniony 2010-04-30, 19:44 przez kkrzysiek1234, łącznie zmieniany 1 raz.
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
A no widzisz, a ja w ogóle nie mogę się zalogować. Znajomy ma Orange Free i Orange On-line działa bez problemów.kkrzysiek1234 pisze:jam mam OFP i na konto się loguje bez problemu ale jak chce żeby mi pokazało stan konta to wyskakuje
- kkrzysiek1234
- Stały użytkownik forum
Zadzwoń do biura obsługi podaj dane osoby na którą jest internet i zapytaj się jaki jest login u mię był zły ale miły pan podał mi właściwy.sp6huk pisze:A no widzisz, a ja w ogóle nie mogę się zalogować.

- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Nie będę dzwonił, bo mi to do niczego nie jest potrzebnekkrzysiek1234 pisze:Zadzwoń do biura obsługi podaj dane osoby na którą jest internet i zapytaj się jaki jest login u mię był zły ale miły pan podał mi właściwy.

- kkrzysiek1234
- Stały użytkownik forum
Nawet jak by komuś było potrzebne to by nie skorzystał bo jest "chwilowo" niedostępne.sp6huk pisze:Nie będę dzwonił, bo mi to do niczego nie jest potrzebne

- czerwon
- Stały użytkownik forum
kkrzysiek1234 Haha dobrze powiedziane
Co do tematu: U mnie tez nie można sprawdzić limitu od początku umowy (prawie rok) i ciągle pisze to samo. Nic z tym nie robią - totalna zlewka?Nawet jak by komuś było potrzebne to by nie skorzystał bo jest "chwilowo" niedostępne.
- kkrzysiek1234
- Stały użytkownik forum
Podobno modernizują stronę od kilku latczerwon pisze:Co do tematu: U mnie tez nie można sprawdzić limitu od początku umowy (prawie rok) i ciągle pisze to samo. Nic z tym nie robią - totalna zlewka?