Orange On-line

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
fizyk17
Początkujący użytkownik forum

Orange On-line

Post autor: fizyk17 »

Ktoś mógłby mi dokładnie wytłumaczyć jak i gdzie w O On-line to sprawdzić? Mam Orange Free Optimum.
Awatar użytkownika
kkrzysiek1234
Stały użytkownik forum

Re: Orange On-line

Post autor: kkrzysiek1234 »

fizyk17 pisze:Ktoś mógłby mi dokładnie wytłumaczyć jak i gdzie w O On-line to sprawdzić?
Życzę szczęścia u mię nie da rady musisz się zalogować loginem i hasłem które masz na umowie i wskoczy ci komunikat że chwilowo nie dostępne :dobani: trzeba zadzwonić do obsługi Orange i ci powiedzą ;)
Orange Freedom Pro (CDMA)/ Play Online (GPRS EDGE UMTS HSDPA)
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

Post autor: sp6huk »

kkrzysiek1234 pisze:Życzę szczęścia u mię nie da rady musisz się zalogować loginem i hasłem które masz na umowie i wskoczy ci komunikat że chwilowo nie dostępne :dobani: trzeba zadzwonić do obsługi Orange i ci powiedzą ;)
Ja na Orange Free nie miałem żadnych problemów z logowaniem na konto klienckie. Problem takowy występuje przy próbie zalogowania się na konto, kiedy ma się taryfę Orange Freedom Pro.
Awatar użytkownika
kkrzysiek1234
Stały użytkownik forum

sp6huk pisze:Problem takowy występuje przy próbie zalogowania się na konto, kiedy ma się taryfę Orange Freedom Pro.
Ja mam OFP i na konto się loguje bez problemu ale jak chce żeby mi pokazało stan konta to wyskakuje. PS nie chodziło mi o konto tylko o informacje o stanie konta .
Ostatnio zmieniony 2010-04-30, 19:44 przez kkrzysiek1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

kkrzysiek1234 pisze:jam mam OFP i na konto się loguje bez problemu ale jak chce żeby mi pokazało stan konta to wyskakuje
A no widzisz, a ja w ogóle nie mogę się zalogować. Znajomy ma Orange Free i Orange On-line działa bez problemów.
Awatar użytkownika
kkrzysiek1234
Stały użytkownik forum

sp6huk pisze:A no widzisz, a ja w ogóle nie mogę się zalogować.
Zadzwoń do biura obsługi podaj dane osoby na którą jest internet i zapytaj się jaki jest login u mię był zły ale miły pan podał mi właściwy. :cfaniak:
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

kkrzysiek1234 pisze:Zadzwoń do biura obsługi podaj dane osoby na którą jest internet i zapytaj się jaki jest login u mię był zły ale miły pan podał mi właściwy. :cfaniak:
Nie będę dzwonił, bo mi to do niczego nie jest potrzebne ;)
Awatar użytkownika
kkrzysiek1234
Stały użytkownik forum

sp6huk pisze:Nie będę dzwonił, bo mi to do niczego nie jest potrzebne ;)
Nawet jak by komuś było potrzebne to by nie skorzystał bo jest "chwilowo" niedostępne. :dobani:
Awatar użytkownika
czerwon
Stały użytkownik forum

Post autor: czerwon »

kkrzysiek1234 Haha dobrze powiedziane
Nawet jak by komuś było potrzebne to by nie skorzystał bo jest "chwilowo" niedostępne.
Co do tematu: U mnie tez nie można sprawdzić limitu od początku umowy (prawie rok) i ciągle pisze to samo. Nic z tym nie robią - totalna zlewka?
Awatar użytkownika
kkrzysiek1234
Stały użytkownik forum

czerwon pisze:Co do tematu: U mnie tez nie można sprawdzić limitu od początku umowy (prawie rok) i ciągle pisze to samo. Nic z tym nie robią - totalna zlewka?
Podobno modernizują stronę od kilku lat :dobani: może dlatego tyle to trwa że wszyscy programiści do Irlandii pojechali : :rotfl:.
ODPOWIEDZ