Pisze tego posta bo jestem zrezygnowany, robię wszystko tak jak w faq i na screenach a mój iPlus nadal nie śmiga. Mam takie pytanko czy do modemu wkładam tę kartę z napisem iPlus? Jeśli tak to nie mogę zmienić pinu, pisze że puk jest nieprawidłowy, jeśli wkładam kartę z plusa, pisze błąd logowania do sieci, nie wiem co robić ??
[ Komentarz dodany przez: Sundance_kid: 2008-02-10, 18:58 ]
Używaj czasem kropek i zwracaj uwagę na duże litery bo ciężko sie taki ciąg czyta.
Problem z konfiguracją iPlus
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Problem z konfiguracją iPlus
Ostatnio zmieniony 2008-02-10, 18:59 przez lukn3, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Problem z konfiguracją iPlus
Jaki masz modem? Może on ma SimLocka? Jaki dokładnie masz komunikat i jaką kartę, modem? Napisz więcej szczegółów, bo o szklaną kulę u nas ciężkolukn3 pisze:jeśli wkładam karte z plusa, pisze bląd logowania do sieci

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
Ja mam taki problem - Mam skonfigurować neta bratu na laptopie. Dostał on modem i kartę od drugiego brata. Na innym kompie wszystko chodzi bez problemu. Na nowym ciągle wywala że albo zły PUK ( a przepisywałem go z 50 razy chyba już ) albo zły PIN. Nie wiem o co chodzi bo karta jest, kody poprawnie wpisywane, a i tak nie chodzi.Na mój gust to może byc problem z Vistą samą... 

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Włóż kartę SIM do telefonu i po prostu zdejmij żądanie wprowadzenia PIN'u. Wtedy nie będzie z tym problemów.wyrdhamster pisze:Na nowym ciągle wywala że albo zły PUK ( a przepisywałem go z 50 razy chyba już ) albo zły PIN. Nie wiem o co chodzi bo karta jest, kody poprawnie wpisywane, a i tak nie chodzi.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)