Promocje w iplusie
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Promocje w iplusie
Witam obecnie mam iplus 60zl i w abonamencie mam skromne 1gb transferu ;/
Zastanawiam sie czy aby skorzystac z tej promocji musze przedluzyc umowe z iplusem czy od gornie oni zwiekszyli wszystkim limity transferu?
http://www.iplus.pl/indywidualni-promoc ... enowe.html
Dziekuje i pozdrawiam
Zastanawiam sie czy aby skorzystac z tej promocji musze przedluzyc umowe z iplusem czy od gornie oni zwiekszyli wszystkim limity transferu?
http://www.iplus.pl/indywidualni-promoc ... enowe.html
Dziekuje i pozdrawiam
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Promocje w iplusie
A jak Ty żeś się uchował z takim limitem?dambor pisze:Witam obecnie mam iplus 60zl i w abonamencie mam skromne 1gb transferu ;/

Musisz się wczytać w to http://www.iplus.pl/materialy/promocje/ ... 212-51.pdf Ale sądzę, że musisz się przejść do salonu i zmienią Ci taryfę bez problemów.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
Ciezko bylo ;/ A teraz jak pojde do salonu to za darmo mi zwieksza limity?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Jak masz na czas nieokreślony już umowę (minęło te 2 lata) to możesz bez modemu przedłużyć umowę na rok ze zniżką 25% na abonament na cały okres umowy. Możesz wziąć iPlus75 wtedy wyjdzie Cię za 56.25 zł miesięcznie za 7GB + za 5zł dodatkowo 100GB od północy do 9 rano.
-
No i od nowego okresu rozliczeniowego bede posiadal zacne 4gb transferu ;D
Koniec umowy mam w pazdzierniku ale zrobie tak jak mi radzisz ja.michale
Teraz jak mam lepszy zasieg plusa u mnie i lapie HSDPA to te szybkie surfowanie po necie sprawia ze niewiadomo kiedy a juz limit sie konczyl...
Koniec umowy mam w pazdzierniku ale zrobie tak jak mi radzisz ja.michale

Teraz jak mam lepszy zasieg plusa u mnie i lapie HSDPA to te szybkie surfowanie po necie sprawia ze niewiadomo kiedy a juz limit sie konczyl...
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
No to do tych 4GB teraz możesz i tak teraz za 5zł dodatkowo dorzucić te 100GB. 
W sumie to zależy jak siedzisz i w jakich godzinach coś ściągasz.

W sumie to zależy jak siedzisz i w jakich godzinach coś ściągasz.
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Taryfę zmień (czyli limity na aktualne) dzwoniąc do BOKu. Będą od następnego okresu rozliczeniowego.
A z nową umową to nie wiem, ja zwiększałem tylko abonament z poziomu BOKu, a ciebie to dotyczy chyba już nowa umowa. Ale raczej też można załatwić dzwoniąc do BOKu, bo jakby nie było ja też w jakiś sposób "podpisywałem ustnie" umowę. Rozmowy mają nagrywane więc dowód jest.
BTW. Ciekawe ile transferu idzie na archiwizację rozmów z BOKiem i ile to trzymają.na kopiach...
A z nową umową to nie wiem, ja zwiększałem tylko abonament z poziomu BOKu, a ciebie to dotyczy chyba już nowa umowa. Ale raczej też można załatwić dzwoniąc do BOKu, bo jakby nie było ja też w jakiś sposób "podpisywałem ustnie" umowę. Rozmowy mają nagrywane więc dowód jest.
BTW. Ciekawe ile transferu idzie na archiwizację rozmów z BOKiem i ile to trzymają.na kopiach...
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i