No właśnie obecność napięcia na obudowie komputera może wpłynąć negatywnie na żywotność np. zasilacza komputerowego. W sumie to 5 minut robotykrystianb pisze:Choć wolę tego nie robić, jakoś to mi się nie najlepszym pomysłem wydaje do elektroniki.

Moderator: Moderatorzy
No właśnie obecność napięcia na obudowie komputera może wpłynąć negatywnie na żywotność np. zasilacza komputerowego. W sumie to 5 minut robotykrystianb pisze:Choć wolę tego nie robić, jakoś to mi się nie najlepszym pomysłem wydaje do elektroniki.
Też mnie tak kiedyś popieściłokrystianb pisze:Jakie jest napięcie na obudowie dowiedziałem się jak dotknąłem się do kompa opierając się o grzejnik.
Też nie polecam.krystianb pisze:Tylko nie róbcie tak u siebie w domu.
U mnie nie było. Dopiero sam po tym jak mnie pokopało zrobiłem.YaHooo pisze:A to nie masz chociaż zerowania zrobionego w gniazdku?
U mnie gniazdo było klejone do ściany, wiec nie było takie 5 minut.W sumie to 5 minut robotyChyba, że gniazdko nie będzie pasować...
Ano jasne, podziwiam za odwagękrystianb pisze:Jak pisałem mam zrobione uziemienie od grzejnika, a w domu sieć co jest połączana z wodną.
U mnie tak samo, tylko że było zrobione od razuBliSki pisze:U mnie nie było. Dopiero sam po tym jak mnie pokopało zrobiłem.
A no to roboty jest.BliSki pisze:U mnie gniazdo było klejone do ściany, wiec nie było takie 5 minut.