No właśnie obecność napięcia na obudowie komputera może wpłynąć negatywnie na żywotność np. zasilacza komputerowego. W sumie to 5 minut robotykrystianb pisze:Choć wolę tego nie robić, jakoś to mi się nie najlepszym pomysłem wydaje do elektroniki.
Router Edimax 6200n
Moderator: Moderatorzy
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Router Edimax 6200n
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Jak pisałem mam zrobione uziemienie od grzejnika, a w domu sieć co jest połączana z wodną. A ten złom jest pancerny, bez uziemienia chodził jakieś 5 lat jak nie dłużej. W tej chwili praktycznie stoi i czeka na eksmisje z pokoju.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Też mnie tak kiedyś popieściłokrystianb pisze:Jakie jest napięcie na obudowie dowiedziałem się jak dotknąłem się do kompa opierając się o grzejnik.
Też nie polecam.krystianb pisze:Tylko nie róbcie tak u siebie w domu.
U mnie nie było. Dopiero sam po tym jak mnie pokopało zrobiłem.YaHooo pisze:A to nie masz chociaż zerowania zrobionego w gniazdku?
[ Dodano: 2010-05-20, 18:31 ]
U mnie gniazdo było klejone do ściany, wiec nie było takie 5 minut.W sumie to 5 minut robotyChyba, że gniazdko nie będzie pasować...
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Ano jasne, podziwiam za odwagękrystianb pisze:Jak pisałem mam zrobione uziemienie od grzejnika, a w domu sieć co jest połączana z wodną.
U mnie tak samo, tylko że było zrobione od razuBliSki pisze:U mnie nie było. Dopiero sam po tym jak mnie pokopało zrobiłem.
A no to roboty jest.BliSki pisze:U mnie gniazdo było klejone do ściany, wiec nie było takie 5 minut.
Pozdrawiam YaHooo