Posiadam obecnie umowę w iPlusie. Czy można dostać dodatkową kartę SIM do tej samej umowy o takim samym numerze?? Chciałbym używać internetu w dodatkowym urządzeniu i nie przeszkadza mi to, że w danej chwili tylko jedna byłaby aktywna.
Byłoby to znacznie wygodniejsze od ciągłego przekładania karty SIM pomiędzy laptopem i telefonem.
Dodatkowa karta SIM do abonamentu.
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Dodatkowa karta SIM do abonamentu.
Wiem, że w Erze była opcja Era tandem i była druga karta sim do tego samego numeru z tym, że mogła działać tylko jedna.
W Plusie chyba tek opcji nie mają. Tym bardziej do iPlusa. Jak już to do abonamentu i pewnie biznesowego.
Najlepiej do nich zadzwoń i popytaj.
W Plusie chyba tek opcji nie mają. Tym bardziej do iPlusa. Jak już to do abonamentu i pewnie biznesowego.
Najlepiej do nich zadzwoń i popytaj.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Dodatkowa karta SIM do abonamentu.
Tak, jest taka usługa i nazywa się Multisim. Koszt do dodatkowe 10,- do abonamentu. Ale uwaga internet musisz używać na podstawowej karcie a nie dodatkowej (to poważna wada tej usługi). Wszystkie rozmowy są przekierowywane na ta drugą kartę ale już SMS'y nie.Conrad pisze:Posiadam obecnie umowę w iPlusie. Czy można dostać dodatkową kartę SIM do tej samej umowy o takim samym numerze?? Chciałbym używać internetu w dodatkowym urządzeniu i nie przeszkadza mi to, że w danej chwili tylko jedna byłaby aktywna.
Byłoby to znacznie wygodniejsze od ciągłego przekładania karty SIM pomiędzy laptopem i telefonem.

Generalnie ja tak używam, i jakoś mi to nie przeszkadza bo SMS'y czytam i wysyłam sobie z netbooka.