9gr
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Re: 9gr
http://www.mobile.pl/10138.html
prawidlowy link:)
9 gr jest przy placeniu przez Mbank, w innych przypadkach 10 gr
prawidlowy link:)
9 gr jest przy placeniu przez Mbank, w innych przypadkach 10 gr

Pozdrawiam
J?drzej Nowak
J?drzej Nowak
-
- Stały użytkownik forum
no i cóż z tego jak jest wielokrotnie droższy od sieci macierzystej????
Kto kupi takie cóś ? Niedość że fony droższe niż w sklepie to wszystko drożej niż konkurencja.. brrr po co to było mBankowi???
Kto kupi takie cóś ? Niedość że fony droższe niż w sklepie to wszystko drożej niż konkurencja.. brrr po co to było mBankowi???
E160 Play
-
- Stały użytkownik forum
kisiel291
Pokaz mi miejsce w ktorym jest drozej:
ulatwie Ci sprawe:
http://www.mobile.pl/10187.html
i przewiń na dól
Jak widzisz oferta podstawowa jest do przyjecia a teraz wyobraz sobie ze ktos placi np 1000 zl miesiecznie karta Mbanku, dostaje 30 minut gratis... (120sms)
Nie mowie ze to jakas super oferta ale wez sobie dokladnie wszytko przeanalizuj...
A juz mowienie ze jest wielokrotnie drozej jest po prostu nieprawda 
Pokaz mi miejsce w ktorym jest drozej:
ulatwie Ci sprawe:
http://www.mobile.pl/10187.html
i przewiń na dól
Jak widzisz oferta podstawowa jest do przyjecia a teraz wyobraz sobie ze ktos placi np 1000 zl miesiecznie karta Mbanku, dostaje 30 minut gratis... (120sms)
Nie mowie ze to jakas super oferta ale wez sobie dokladnie wszytko przeanalizuj...

Pozdrawiam
J?drzej Nowak
J?drzej Nowak
-
- Stały użytkownik forum
polecam Ci forum mBanku.... niestety jest to najdroższa oferta na rynku obojętnie jak sie na to patrzy. Jedyną sensowną rzeczą ktorą mBank nie zaproponował to bank w komórce... wiec ofeta jest i będzie porażką.
E160 Play
-
- Stały użytkownik forum
Nie mowie ze jest to jakas super oferta albo cos.
Ale dla mnie naprzyklad (tygodniowo okolo 700-800 zl place karta bo tyle musze, a sa i transakcje po kilka/kilkanascie tys zl, zyskuje sporo darmowych minut) jest ona w miare kozystna. Zachwile posypia sie glosy ze skoro mam takie transakcje to te ~25 minut tygodniowo to "nic" ale kto powiedzial ze musi to byc dla mnie? Spojz na to pod takim kontem:)
Dla Ciebie nie jest ona kozystna to nie uzywaj;)
Ale dla mnie naprzyklad (tygodniowo okolo 700-800 zl place karta bo tyle musze, a sa i transakcje po kilka/kilkanascie tys zl, zyskuje sporo darmowych minut) jest ona w miare kozystna. Zachwile posypia sie glosy ze skoro mam takie transakcje to te ~25 minut tygodniowo to "nic" ale kto powiedzial ze musi to byc dla mnie? Spojz na to pod takim kontem:)
Dla Ciebie nie jest ona kozystna to nie uzywaj;)
Pozdrawiam
J?drzej Nowak
J?drzej Nowak
-
- Stały użytkownik forum
Jesli chodzi o neta to beznadziejna oferta;) Nie oplaca sie 
Ale jako dodatek do telefonii to moze byc:) W zadnej sieci nie masz tak tanich pakietow (bez zadnych dodatkow itd) jak TU.
Ale tylko do neta nie warto brac;)
Sim Data sie bardziej oplaca;)

Ale jako dodatek do telefonii to moze byc:) W zadnej sieci nie masz tak tanich pakietow (bez zadnych dodatkow itd) jak TU.
Ale tylko do neta nie warto brac;)
Sim Data sie bardziej oplaca;)
Pozdrawiam
J?drzej Nowak
J?drzej Nowak