[Nowość] iPlusopobieracz
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: [Nowość] iPlusopobieracz
Z tym nie będzie problemów ponieważ mam dostęp od prywatnych trackerów i wystarczy jeden seed i ściągam na max
Jeszcze jak jest z tym limitem 100 GB czy nie dobrze nalicza i czy jakoś nie oszukuje iplus.
I ile kosztuje przetestowanie łacza na miesiac albo na mniej jest to gdzies na stronie iplusa?
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-06-14, 20:18 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Jeszcze jak jest z tym limitem 100 GB czy nie dobrze nalicza i czy jakoś nie oszukuje iplus.
I ile kosztuje przetestowanie łacza na miesiac albo na mniej jest to gdzies na stronie iplusa?
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-06-14, 20:18 ]
Ostatnio zmieniony 2010-06-14, 19:18 przez hub3rt3, łącznie zmieniany 2 razy.
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
http://www.iplus.pl/iplusopobieracz.htmlhub3rt3 pisze:ile kosztuje przetestowanie łacza na miesiać albo na mniej jest to gdzies na stronie iplusa?
-
nie dowiedziałem sie z tego adresu ile kosztuje przetestowanie łacza na okres próbny celu sprawdzenie zasięgu!
Tylko ogólne wiadomości o usłudze
Tylko ogólne wiadomości o usłudze
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Jak Ty nie widzisz to ja Ci pomogęhub3rt3 pisze:nie dowiedziałem sie z tego adresu ile kosztuje przetestowanie łacza na okres próbny celu sprawdzenie zasięgu!
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Usługę można sobie włączyć i wyłączyć w dowolnym dniu okresu rozliczeniowego, czyli może być to ten okres próbny dla Ciebie. Cena jest zależna od posiadanej taryfy. Przecież tam jest wszystko napisaneZ usługi mogą skorzystać wszyscy Abonenci, którzy posiadają jeden z planów cenowych iPlus. Usługę można włączyć i wyłączyć w dowolnym dniu okresu rozliczeniowego.
Opłata za usługę zależna jest od wartości posiadanego abonamentu iPlus i wynosi:
10 zł z VAT - abonament do 55 zł z VAT włącznie,
5 zł z VAT - abonament od 55,01 zł z VAT do 80 zł z VAT włącznie,
0 zł - abonament 80,01 zł z VAT i wyższy.

-
Ja nie mam iplusa i chce sprawdzić czy tylko jest zasięg w mim domu i jakie sa prędkości i nie chce podpisywać umowy. Bo nie chce korzystać ze słabego internetu iles lat a ty mi piszesz o czym innym.
Mi chodzi o coś takiego np z cyfrowego polsatu
http://www.cyfrowypolsat.pl/internet/in ... owiazan.cp
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-06-14, 21:00 ]
Mi chodzi o coś takiego np z cyfrowego polsatu
http://www.cyfrowypolsat.pl/internet/in ... owiazan.cp
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2010-06-14, 21:00 ]
Ostatnio zmieniony 2010-06-14, 20:00 przez hub3rt3, łącznie zmieniany 2 razy.
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
OK, sory, że zamieszałem, bo temat o iPlusopobieraczu i tak sobie myślałem, że masz już iPlus'a, tylko chcesz sobie aktywować tą usługę.hub3rt3 pisze:ja nie mam iplusa
Tu masz regulamin oferty na próbę http://www.iplus.pl/materialy/regulamin ... 226-33.pdf
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
To kup starter SimDaty, załaduj konto za 50zł i testuj aż Ci się pieniądze na koncie skończą.hub3rt3 pisze:Ja nie mam iplusa i chce sprawdzić czy tylko jest zasięg w mim domu i jakie sa prędkości i nie chce podpisywać umowy.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
Czyli przetestować w telefonie przez Karte SIM, i to będzie to samo co przez moden do laptopa?
A jest możliwość podłączenia internetu przez telefon do laptopu
A jest możliwość podłączenia internetu przez telefon do laptopu
Ostatnio zmieniony 2010-06-14, 20:46 przez hub3rt3, łącznie zmieniany 1 raz.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Jeśli masz dobrą komórkę obsługującą HSDPA 7.2 to tak. Jeśli komórka ma tylko GPRS/EDGE to raczej nie ma co porównywać, bo to są starsze i wolniejsze technologie.hub3rt3 pisze:to będzie to samo co przez moden do laptopa?
Podłączasz telefon do komputera przez kabel USB (instalujesz sterowniki by był widziany jako modem), albo po prostu poprzez bluetooth i robisz połączenie <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7211" target="_blank">»Dial-up«</a> i gotowe.hub3rt3 pisze:A jest możliwość podłączenia internetu przez telefon do laptopu
Pozdrawiam YaHooo 

-
Obecnie mam nokie 5530 xm?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
No to masz:hub3rt3 pisze:Obecnie mam nokie 5530 xm?
nokia.pl pisze:GPRS / EDGE klasa B, transmisja wieloszczelinowa klasy 32 (5 Rx + 3 Tx, maks. Su7m 6), maksymalna szybkość 177/296 kb/s (UL/DL).
-
Aktywowałem Iplusopobieracza 21 Czerwca. I teraz pytanie: Czy aktywacja jest ważna tylko na miesiąc i aby znowu mieć tą usługę muszę ponownie ją aktywować?
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Jak aktywowałeś raz, to jest aktywne już cały czas.Grzana pisze:Aktywowałem Iplusopobieracza 21 Czerwca. I teraz pytanie: Czy aktywacja jest ważna tylko na miesiąc i aby znowu mieć tą usługę muszę ponownie ją aktywować?