Internet komórkowy w laptopie
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Internet komórkowy w laptopie
Mam laptopa, Nokię 6310, której chcę używać jako modemu, kartę SIMDATA i problemy z konfiguracją internetu. Nie wchodzi u mnie w grę inny sposób na połączenie z netem, mieszkam na stancji w Warszawie. Proszę o konkretne podpowiedzi tzn. jak dla osoby trochę zorientowanej, ale nie za mocnej w tym temacie. Jak konfigurować, ewentualne oprogramowanie, kabel (jaki), czy podczerwień??? Chciałabym, żeby połączenie było stabilne.
W salonie Plusa dostałam kartę i dano mi do zrozumienia, że dalej mam sobie radzić sama. Dzięki z góry za odpowiedzi.

-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Internet komórkowy w laptopie
Użyj informacji zawartych wątku przyklejonym. Tam wszystko jest opisane.EmmS pisze:Mam laptopa, Nokię 6310, której chcę używać jako modemu, kartę SIMDATA i problemy z konfiguracją internetu. Nie wchodzi u mnie w grę inny sposób na połączenie z netem, mieszkam na stancji w Warszawie. Proszę o konkretne podpowiedzi tzn. jak dla osoby trochę zorientowanej, ale nie za mocnej w tym temacie. Jak konfigurować, ewentualne oprogramowanie, kabel (jaki), czy podczerwień??? Chciałabym, żeby połączenie było stabilne.W salonie Plusa dostałam kartę i dano mi do zrozumienia, że dalej mam sobie radzić sama. Dzięki z góry za odpowiedzi.
Back to the Future 

-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Internet komórkowy w laptopie
Czy Twoj notebook ma port podczerwieni (IRDA) lub Bluetooth?