Gry
Moderator: Moderatorzy
- Artur_prezes
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Gry
Ja nie grałem jeszcze przez neta komórkowego tylko radiowego, ale teraz jak założyłem toteż mam pytanie do userów czy ktoś grał w call of duty w sieci

CLEARW'RE
Broadband
Broadband
-
- Mistrz bezprzewodowy
Było już o tym milion razy pisane. Lagi są i będą. Pingi są duże i nie da się tego obejść. Jak macie UMTS to może w coś mniej wymagającego da radę pograć, ale poniżej UMTS to zapomnijcie.
Back to the Future 

- Neldrin
- Stały użytkownik forum
Omg, Tibia... Wiecie jak to uzależnia? Bez urazy, ale w tą grę żeby grac to trzeba mieć niezłe... Dobra, nie będę kończył bo bana dostane za obrażanie ^^" Nieważne...
Tak, żeby nie zaśmiecać: Call of Duty grałem na sieci mając radiówke 256kbps (pingi były kosmiczne - nie wiadomo czemu) lagi czasem były - to zależy od tego jak daleko był serwer na którym grałeś. Na polskich serwerach lagów praktycznie nie było... Ale za to na zagranicznych nawet na linuxie nie dało się grać nic a nic... Wydaje mi się, ze ta radiówka to dobre porównanie dla EDGE?
Tak, żeby nie zaśmiecać: Call of Duty grałem na sieci mając radiówke 256kbps (pingi były kosmiczne - nie wiadomo czemu) lagi czasem były - to zależy od tego jak daleko był serwer na którym grałeś. Na polskich serwerach lagów praktycznie nie było... Ale za to na zagranicznych nawet na linuxie nie dało się grać nic a nic... Wydaje mi się, ze ta radiówka to dobre porównanie dla EDGE?
- etranger
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Osobiscie wole rozgrywki typu BF, MG, KF itp.
EDGE a EDGE to juz jest roznica, a co dopiero porownywac EDGE do radiowki.
Internet komorkowy kieruje sie wlasnymi i specyficznymi prawami, nie jest mozliwym porownanie go do niczego innego poza nim samym, bo tylko to da jako tako wiarygodny wynik chociaz i to do konca nie da nam...
No chyba ze mowa o testach laboratoryjnych
EDGE a EDGE to juz jest roznica, a co dopiero porownywac EDGE do radiowki.
Internet komorkowy kieruje sie wlasnymi i specyficznymi prawami, nie jest mozliwym porownanie go do niczego innego poza nim samym, bo tylko to da jako tako wiarygodny wynik chociaz i to do konca nie da nam...
No chyba ze mowa o testach laboratoryjnych

Regards - etranger®
- Varmack
- Stały użytkownik forum
To zagraj sobie na neostradzie a potem wróć na Edge, i zobaczysz ze na Edge nie da się grać :PPetranger pisze:Tibia na EDGE poprzez BC smiga znakomicie.
Sam tak mam. Kiedyś namiętnie grywałem w Tibię na moim Gprsiku, i po 2 miechach grania człowiek się przyzwyczaja... A potem u kumpla z neo sie zobaczy i nie mozna do siebie dojsć przez 3 dni :PP
Nie bardziej niż czatowanie, serfowanie, czyt po prostu <font color="#FF00FF"><b>»»korzystanie««</b></font> z internetu. Co do trzba mieć... tak trzeba mieć niezłe... łącze ;] Tak jak w kazdej grze onlineNeldrin pisze: Omg, Tibia... Wiecie jak to uzależnia? Bez urazy, ale w tą grę żeby grac to trzeba mieć niezłe... Dobra, nie będę kończył bo bana dostane za obrażanie ^^" Nieważne...

Mam nadziję ze wyczerpałem temat Tibii :PP
Pozdro ;]
(BTW mialem knighta 48 lvl ;] ale to tak nie chwaląc się

Ja nie my?le co mówie - ja, mówi? co my?l?...