Nie wyswietlają sie strony
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Nie wyswietlają sie strony
Witam !! od pewnego czasu nie wyswietlają mi sie strony... a pisze ze jeste połączony z siecią... koncówki sprawdziłem i wszystko ok... anteny nie ruszałem to powinno byc wszystko ok no a czasem jest tak ze gdy sie rozłącze z siecia i znów połącze to na chwilke działa... ale po pewnym czasie znów mi sie strony nie chcą otwierac.... i gdy znów probuje sie rozłączyc i ponownie połączyc to znów nie działa... działa wtedy jak mu sie chce
Prosze o pomoc i w czym by był jakis błąd...Pozdrawiam....

- Neldrin
- Stały użytkownik forum
Re: Nie wyswietlają sie strony
Ale tylko nie wyświetlają sie strony, czy w ogóle internet nie działa...? Bo to jest trochę niejasne. Przeglądarka może chodzić jak sobie chce np. ze względu na wirusy/trojany, a jeżeli nic nie wchodzi, to tym musi się zająć jakiś spec od sieci bezprzewodowych na forum, ja takowym nie jestem xD.
-
- Początkujący użytkownik forum
<font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> internet nie działa ani gg ani zaden program p2p..... ale jak na razie działa
ciekawe jak długo..

- Neldrin
- Stały użytkownik forum
Kiedyś miałem podobny problem z siecią WiFi, ale chodziło tylko o to, ze PODOBNO przy 2,4GHz MUSI być dokładnie podłączony kabel od anteny, nie moze być zgjęty (przy wyjściu karty bezprzewodowej w kompie). MUSI być bardzo dobrze dokręcony itp.
Mówie to tak obrazowo, bo powtarzam słowa mojego dostawcy od starego internetu gdy do mnie przyjechał xD Nieźle mnie wtedy ochrzanił... :-/
Ale skoro mówiłeś,z e wszystko sprawdziłeś to nie wiem w czym sęk... Ktos kiedyś mówił, żeby "sprawdzić czy styki przy antenie nie są przemoczone" czy jakoś tak...
Mówie to tak obrazowo, bo powtarzam słowa mojego dostawcy od starego internetu gdy do mnie przyjechał xD Nieźle mnie wtedy ochrzanił... :-/
Ale skoro mówiłeś,z e wszystko sprawdziłeś to nie wiem w czym sęk... Ktos kiedyś mówił, żeby "sprawdzić czy styki przy antenie nie są przemoczone" czy jakoś tak...