Nie wyswietlają sie strony

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Leon_pro
Początkujący użytkownik forum

Nie wyswietlają sie strony

Post autor: Leon_pro »

Witam !! od pewnego czasu nie wyswietlają mi sie strony... a pisze ze jeste połączony z siecią... koncówki sprawdziłem i wszystko ok... anteny nie ruszałem to powinno byc wszystko ok no a czasem jest tak ze gdy sie rozłącze z siecia i znów połącze to na chwilke działa... ale po pewnym czasie znów mi sie strony nie chcą otwierac.... i gdy znów probuje sie rozłączyc i ponownie połączyc to znów nie działa... działa wtedy jak mu sie chce :) Prosze o pomoc i w czym by był jakis błąd...Pozdrawiam....
Awatar użytkownika
Neldrin
Stały użytkownik forum

Re: Nie wyswietlają sie strony

Post autor: Neldrin »

Ale tylko nie wyświetlają sie strony, czy w ogóle internet nie działa...? Bo to jest trochę niejasne. Przeglądarka może chodzić jak sobie chce np. ze względu na wirusy/trojany, a jeżeli nic nie wchodzi, to tym musi się zająć jakiś spec od sieci bezprzewodowych na forum, ja takowym nie jestem xD.
Leon_pro
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Leon_pro »

<font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> internet nie działa ani gg ani zaden program p2p..... ale jak na razie działa :) ciekawe jak długo..
Awatar użytkownika
Neldrin
Stały użytkownik forum

Post autor: Neldrin »

Kiedyś miałem podobny problem z siecią WiFi, ale chodziło tylko o to, ze PODOBNO przy 2,4GHz MUSI być dokładnie podłączony kabel od anteny, nie moze być zgjęty (przy wyjściu karty bezprzewodowej w kompie). MUSI być bardzo dobrze dokręcony itp.

Mówie to tak obrazowo, bo powtarzam słowa mojego dostawcy od starego internetu gdy do mnie przyjechał xD Nieźle mnie wtedy ochrzanił... :-/

Ale skoro mówiłeś,z e wszystko sprawdziłeś to nie wiem w czym sęk... Ktos kiedyś mówił, żeby "sprawdzić czy styki przy antenie nie są przemoczone" czy jakoś tak...
ODPOWIEDZ