Oczywiście, najlepiej rozwiniętaryba825 pisze:Zasięg GPRS to technologia?

Moderator: Moderatorzy
Oczywiście, najlepiej rozwiniętaryba825 pisze:Zasięg GPRS to technologia?
Ja bym domagał się zwrotu kasyJaco pisze:Tak jest po super regeneracji :
Ja wolę tusz i to już chyba załatwione. Muszę tylko odesłać ten który widać na fotce.YaHooo pisze:Ja bym domagał się zwrotu kasy
Ano chyba że. I tak do skutku, aż przyjdzie dobryJaco pisze:Ja wolę tusz i to już chyba załatwione.
Podobno ma tak byćYaHooo pisze:aż przyjdzie dobry
Pożyjemy, zobaczymyJaco pisze:Podobno ma tak być![]()
O ile oczywiście ma się do czynienia z normalnym człowiekiem.Jaco pisze:W korespondencji mailowej widać wszystko się da załatwić.
O tym nie wspomnę. Ale zobaczymy co przyjdzie w ramach reklamacji.Blido pisze:O ile oczywiście ma się do czynienia z normalnym człowiekiem.
Oby więcej takich sprzedawcówJaco pisze:W korespondencji mailowej widać wszystko się da załatwić.
Ręce opadają. Sugeruję aby zgłaszać takie aukcje a jako powód wybierać "sugerowanie nieetycznego wykorzystania".WARDRIVING CRACKING HACKING
Karta działa z najpopularniejszymi narzędziami do "testowania zabezpieczeń"
pod Windows jak i Linux
Mogłoby mieć, ale czy ma to nie wiadomo. Kup i sprawdź - najlepsza opcja.Tomek7 pisze:Jak myślicie czy te coś ma na prawdę 20,5dBi??
Pełen profesjonalizmkrystianb pisze:iCon 225 działający w cyfrowym poslacie, tylko czemu link pod obrazkiem prowadzi do innej strony![]()
nie ma Ery... no tak zapomnieliśmy, że ery nie ma w Polsce.......sprawdzona na wszystkich polskich sieciach:
[mod] Denerwuje mnie ten sprzedawca, czego by nie wpisać to zawsze jego aukcje wyskoczą [/mod]Merlin Novatel E800
No jak to co, Merlin Novatel Huawei E800krystianb pisze:Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi co za modem jest przedmiotem tej aukcji:
krystianb pisze:Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi co za modem jest przedmiotem tej aukcji:
Tagujemy drodzy moi, tagujemy!Ta wersja działa nie tylko pod windows 2000 2003 xp, vista, linux, mac ale również windows7 win 7 windows 7 win 7
* Przewód zakończony złączem TNC,
http://www.allegro.pl/item1095856387_an ... _500a.htmlAntena zakończona złączem FME z możliwością podłączenia konektora do AnyData