Mija drugi dzien mojej zabawy z tym profesjonalnym i nowoczesnym rozwiazaniem jak to sam plus okresla

Moze nakresle co juz mam za sobą a Wy mi naswietlicie co jeszcze przede mną

wiec tak : wgrałem program z płyty manager 1.1 z płyty , zaraz po instalacji juz wynikł problem ze sciagnieciem uaktualnienia -za kazdym razem dochodził do 2% i sie wieszał . Nastepne 3 godziny spedziłem na wywaleniu antywirola , wył. zapory itd. poniewaz nie dało sie przesyłac danych i odebrac potwierdzenia ( po odpaleniu net chodził przez 2-min z predkoscią starego kulawego zołwia ) dopiero po 5 tel. do plusa ktos mi oswiadczył ze to I.P. nie ma

Zadzwoniłem sobie do firmy sony-ericsson - polecili mi własny program
wireless manager
po zainstalowaniu okazało sie ze mi nie działa ta gwiazda u gory , wiec mozna to było sobie wsadzic w ....... po kolejnych telefonach do działu technicznego jedynie co im sie udało to doprawadzic mnie do białej gorączki

taka mała prosba do Panow działu technicznego ! jezdzijcie na jednakowe szkolenia i w tym samym czasie ....im mniej teori tym lepiej
I dogadajcie sie miedzy-soba odnosnie procka AMD bo w/g niektorych nie ma problemu ..da sie zrobic ..hm ...ale oficjalnie sie nie da
na koniec zainstalowałem sobie neostrade , sciaglem z plusa wersje 1.2
(ktora nic nie dała ) po czym ponownie zainstalowałem program firmy sony ericsson i wreszcie pokazała sie ta długo upragniona gwiazda
niestety net działa strasznie wolno a po 3 min.go wywala
ma ktos jeszcze jakis pomysł ???