![:]](./images/smilies/splash.gif)
[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2010-07-15, 16:00 ]
Dodaj jakąś interpunkcję, bo czytać się tego nie da.
Moderator: Moderatorzy
To coś ci panowie nie za bardzo wiedzą co Ci powiedzieli. Bo UMTS ma max prędkość 384kb/s natomiast HSDPA to już 7.2mb/s. Poza tym ping jest różny. Oczywiście na HSDPA lepszy.CdoS pisze:byłem u tych panów z plusa, to mi powedzieli, ze czy mam 3G czy HSDPA to powinien mi tak samo chodzić internet.
Wystarczy dokupić antenę i transfery się poprawią.CdoS pisze:(ten internet się w ogóle nie nadaje w wiosce)
Obciążony Node B i wywala Cię na mniejszą technologie.CdoS pisze:z momentem korzystania z internetu technologia 3G zmienia się na HSDPA...
A kto jest? Trzeba tylko mieć chęć i czas by pojąć podstawowe pojęcia, by co nieco wiedzieć.CdoS pisze:dodam że nie jestem najlepszy w informatyce
Może tak być, ale nie w tym przypadku, ponieważ HSDPA jest lepszą technologiąNielimitowany pisze:Obciążony Node B i wywala Cię na mniejszą technologie.
Nie to nie temu nie wyświetla tych informacji. Sam program pisze Ci co jest nie takCdoS pisze:Dodam że w ustawieniach zmieniłem tam gdzie jest opcja GPRS/UMTS na "preferowany UMTS/HSDPA a częstotliwość mam ustawioną 900,WCDMA...Może to przez to nie wyświetla mi tych opcji?