Moderator: Moderatorzy
No bo bez limitu danych. Kupujesz sobie pakiet BC Max za 9 zeta, gdzie masz 100 MB do wykorzystania z maksymalną prędkością 1 Mb/s, a po wykorzystaniu 100 MB transfer spada do 16 kb/s, ale o limicie danych nie ma ma mowy. Jest tylko zapis, że operator nie gwarantuje poprawnego działania ww. internetu w komputerze.BogdanK pisze:niby dostęp do netu bez limitu danych
A co można myśleć? Promocja jak promocja, raz jest dobra, raz nie.BogdanK pisze:A Wy co o tym myślicie?
Kiedyś też, taką reklamę, na ulotkach puściła Era [English Version].BogdanK pisze:(bez limitu danych)
Do komputera też, dla takich rzeczy jak GG, forum jak to na przykład.Sundance_kid pisze:bardzo fajna usługa do telefonu
Święte słowa. Ale chwilowo na urlopie może się taka opcja przydaćmarcin7911 pisze:Myślimy ze zanim skorzysta się z jakiejś usługi to warto przeczytac regulamin niz kierowac sie tylko tym co usłyszało się w reklamie.
Takie rzeczy tylko w Erze.temp333 pisze:Ciekawe czy pozostali operatorzy wpadą na podobny pomysł.
A czego się spodziewałeś? "Prawdziwego" dostępu do Internetu za 9zł/mc? Użytkownicy Blueconnecta płacą dużo więcej, bo po kilkadziesiąt zł, a też mają limit po którym transfer zwalnia.BogdanK pisze:Niby Era w reklamie nie kłamie, bo przez 30 dni za 9zł ma się nieograniczony dostęp do netu, ale już o prędkości "przesyłu" danych nic nie wspominają
Najciekawsze jest to, że przed wyjazdem na urlop byłem w salonie Ery żeby kupić Blueconnect Starter za 25zł (żeby na urlopie mieć dostęp do netu) i przed jego zakupem zapytałem się pracownika tego salonu, czy jeśli mam tel. w Tak-Taku to po aktywacji usługi dostępu do netu MAX za 9zł, będę mógł korzystać z netu w kompie (tel. jako modem). Pani odpowiedziała, że nie bo to tylko usługa do korzystania z netu w tel. komórkowym, więc niepotrzebnie kupiłem ten starter za 25zł. Wniosek: niewiedza kosztujeBlido pisze:A czego się spodziewałeś? "Prawdziwego" dostępu do Internetu za 9zł/mc? Użytkownicy Blueconnecta płacą dużo więcej, bo po kilkadziesiąt zł, a też mają limit po którym transfer zwalnia.BogdanK pisze:<font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Nie powiedziałbym, ale da się żyć, tylko trzeba być cierpliwym.lucas307 pisze:warto