Witam.
Mam możliwość do korzystania z bezprzewodowego niezabezpieczonego internetu.
Tu gdzie mieszkam jest dużo takich sieci, lub też sieci o które łatwo się dowiedzieć jaki jest klucz WAP.
Mam pytanie, czy warto korzystać z takich sieci, czy dla mojego komputera jest jakieś zagrożenie, czy spokojnie można przelewać środki z konta bankowego korzystając z takiej sieci?
Domyślam się że ściąganie filmów raczej jest mało możliwe ze względu na duże obciążenie.
Proszę mi wyjaśnić za i przeciw.
Pozdrawiam
darmowy bezprzewodowy internet
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
darmowy bezprzewodowy internet
Γεια σας παιδια!
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: darmowy bezprzewodowy internet
Polecam zapoznać się z tym <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=12593" target="_blank">»WiFi i prawo«</a>jakintos pisze:Mam możliwość do korzystania z bezprzewodowego niezabezpieczonego internetu.
Na naszym forum nie uzyskasz informacji na temat włamywania się do cudzych sieci.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: darmowy bezprzewodowy internet
Tu się już wszystko wyjaśniło.jakintos pisze:Proszę mi wyjaśnić za i przeciw.