Jak uruchomic Widcomm na HP dv-2025em

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: Jak uruchomic Widcomm na HP dv-2025em

Post autor: YaHooo »

KubąK pisze:A dobre są buty na stacjonarnym...Jak mam zainstalowanego Widcomm-a i wsadzę bluetooth do usb to cały komp staje dęba :/
To może jakaś felerna wersja WIDCOMMa? Nie ma jakiejś łatki na to albo do Windows'a albo WIDCOMMa?
KubąK pisze:Jak mam w zakładce udostępniania do wybrania sieci ale nie mam bluetooth (jeszcze nie sparowanego) to jest to znak że nie da rady ?
No raczej nie da rady ;) Ale może nie masz uruchomionej usługi PAN? Bo żeby tak było jak chcesz zrobić musisz mieć kartę sieciową BT widoczną w Menadżerze Urządzeń.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
KubąK
Obserwowany

Post autor: KubąK »

Nie wiem czy jest ale jest do wyrzucenia :D A karta sieciowa bluetooth niby jest
Awatar użytkownika
baxxxio
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: baxxxio »

Podlaczyles klucz BT do tego samego usb ?
KubąK
Obserwowany

Do tego ,do innego...
Awatar użytkownika
baxxxio
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: baxxxio »

Ja juz sie pogobilem ... w ktorym komputerze masz problem z bluetoothem ? w lapku czy desktopie ?
Bleutooth to troche sztuka dla sztuki, lepiej sobie kupic najtansza karte wifi :roll:
KubąK
Obserwowany

baxxxio, kolego ja miałem na przemian ale już zostałem przy tym co było... A karta wf-fi mi nie potrzebna bo to by było czasowe rozwiązanie na kilka dni dopóty, dopóki nie kupie routera bo później będzie lepiej z tym rozdzielaniem :D A na stacjonarnym próbowałem robić :P ale nie wiedziałem czy wszystko dobrze ustawiłem i ta niepewność i brak efektu zagoniły mnie w punkt że szlag mnie trafił i usunąłem te ustawienia :gwiazdki:
To mógłby ktoś tak pięknie napisać te ustawienia ?
ODPOWIEDZ