Powyższy komunikat kiedyś miałem i z tym forum i wina była po stronie dostawcy. Wolałem się upewnić.Kafka pisze:Nie kombinuje.

Moderator: Moderatorzy
Powyższy komunikat kiedyś miałem i z tym forum i wina była po stronie dostawcy. Wolałem się upewnić.Kafka pisze:Nie kombinuje.
Fakt.krystianb pisze:Już ożyły jak by co.
Yhym, znów padło. Z żadnego łącza nie idzie.krystianb pisze:Znów??
Kod: Zaznacz cały
Microsoft Windows [Wersja 6.0.6001]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżon
C:\Users\Kuba>ping laptopy.info.pl
Badanie laptopy.info.pl [82.177.252.188] z 32 bajtami danych:
Upłynął limit czasu żądania.
Statystyka badania ping dla 82.177.252.188:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 0, Utracone = 4 (100% straty),
Coś w tym jest ...YaHooo, może to nie pech, może to twoja wina?![]()
Tu też jest kącik techniczny - pytaj.A chciałem się coś dowiedzieć..
OczywiścieBliSki pisze:Tak, to nie Twoja ani nie nasza.
Ja myślę że zainwestowali w panele słoneczne i im padło słońceja.michal pisze:Sierpień się zaczął i pewnie chomiki, które napędzają turbinę do zasilania serwera, wysłali na urlop.![]()
Weź tak biegaj cały rok.
Napiszę tylko tyle, że nie mamy na to żadnego wpływu.YaHooo pisze:Tylko dalej nie działa. Wiadomo jakie są przyczyny?
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoAdamgl pisze:Taka awaria ma jedną zaletę, mam okazje więcej czasu spędzić na bez-kabli.pl![]()
W takim razie trzymamy kciuki aby się wszystko potoczyło dobrzeBliSki pisze:Napiszę tylko tyle, że nie mamy na to żadnego wpływu.
Kod: Zaznacz cały
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Strict Standards: Non-static method JFactory::getDBO() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/www/pdaclub.pl/libraries/joomla/session/storage/database.php on line 85
Strict Standards: Non-static method JTable::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/www/pdaclub.pl/libraries/joomla/session/storage/database.php on line 90
Strict Standards: Non-static method JFactory::getDBO() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/www/pdaclub.pl/libraries/joomla/database/table.php on line 113
Chcesz rozmawiać o wielkości? Freud miał na ten temat swoją teorię.Małe forum, małe pieniądze i małe możliwości
Nie dzięki nie potrzebuje.Kafka pisze:Chcesz rozmawiać o wielkości?