Niestety niektórzy zbyt dosłownie rozumieją tą ciekawostkę i tak potem wyglądają ich postyMam coś ciekawego:

Moderator: Moderatorzy
Niestety niektórzy zbyt dosłownie rozumieją tą ciekawostkę i tak potem wyglądają ich postyMam coś ciekawego:
Każdy kto tak będzie pisał na forum dostanie warna a potem kolejne. Więc niech to ciekawostką pozostanie.Procio pisze:Taka mała ciekawostka.
Kod: Zaznacz cały
"Szukaj w internecie" "Tylko język polski" Więcej narzędzi
google chrome 6 beta
www.google.com/landing/chrome/beta/
Google (czytaj roboty Google) skierowało wynik do swojej nieistniejacej strony. To się nazywa promocja przegladarki.Not Found
The requested URL /landing/chrome/beta/ was not found on this server.
Niezłeja.michal pisze:Komputer przypomina gospodarkę socjalistyczną. Jest centralnie sterowany, ma zawsze za mało pamięci, jest zawsze za mało wydajny i trudno zaleźć sprawcę błędów.
przecież zasięg zależy od anteny jeśli w pobliżu ciebie niema żadnej anteny satelitarnej która daje twojemu telefonowi zasięg to ani w play ani w żadnej innej nie będziesz miał zasięgu
Ale to chyba nie ma działać, lecz wyglądaćPatryk pisze:Oczywiście zadziałać to nie ma szans![]()
Ale wrażenie robi, kompatybilnego urządzenia.Patryk pisze:zadziałać to nie ma szans
Raczej kompletniedebilnegoNielimitowany pisze:kompatybilnego
Gdzieś to już dziś widziałem .Procio pisze:Gdyby ktoś nie miał USB w komputerze
źrodło: StudentPotrafi - stąd wziąłem screena.Gdzieś to już dziś widziałem .
Jaco, może chodzi o to, że pozwoliłem sobie to na forum laptopowe wrzucić, bo tak mi się spodobałoProcio pisze:stąd wziąłem screena.