witam, czy ktoś miał blokadę usługi w związku z nieterminowym opłaceniem faktury?
Jak długo czekaliście na zdjęcie blokady, czy nastąpiło to automatycznie, czy może musieliście dzwonić do BOKu?
pozdrawiam
iplus blokada
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Guru bezprzewodowy
Re: iplus blokada
Po jakim czasie od upłynięcia terminu płatności Plus zablokował Tobie iPlusa?
Ciekawy jestem ile można się spóźnić.
System Plusa "księguje" w nocy, więc usługa powinna zostać odblokowana automatycznie w godzinach nocnych po dniu w którym wpłynęła do nich płatność.
System Plusa "księguje" w nocy, więc usługa powinna zostać odblokowana automatycznie w godzinach nocnych po dniu w którym wpłynęła do nich płatność.
Sam telefon nie pomoże, jeśli chcesz odblokować usługi w miarę szybko to proponuje wysłać fax na numer 601102602 z potwierdzeniem płatnościcharliefrown pisze:czy może musieliście dzwonić do BOKu?
-
- Początkujący użytkownik forum
dziękuję za info. U mnie było opóźnienie z tego co pamiętam 2 tygodniowe.marens pisze:Po jakim czasie od upłynięcia terminu płatności Plus zablokował Tobie iPlusa?
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Jeśli na przyszłość zajdzie potrzeba opóźnienia faktury to zadzwoń, powiedz że zapłacisz np. 10 dni po terminie bo coś i powinni ci przedłużyć okres. Ale jak to było przez twoje gapiostwo, zorientowałeś się już po terminie no to nie ma rady, trzeba przeboleć.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Odblokowanie powinno nastapic automatycznie. Ja akurat wpłacałam w głównym salonie Plusa i od razu szłam do konsultanta i mi odblokowywali.charliefrown pisze:witam, czy ktoś miał blokadę usługi w związku z nieterminowym opłaceniem faktury?
Jak długo czekaliście na zdjęcie blokady, czy nastąpiło to automatycznie, czy może musieliście dzwonić do BOKu?