iplus blokada

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
charliefrown
Początkujący użytkownik forum

iplus blokada

Post autor: charliefrown »

witam, czy ktoś miał blokadę usługi w związku z nieterminowym opłaceniem faktury?
Jak długo czekaliście na zdjęcie blokady, czy nastąpiło to automatycznie, czy może musieliście dzwonić do BOKu?

pozdrawiam
marens
Guru bezprzewodowy

Re: iplus blokada

Post autor: marens »

Po jakim czasie od upłynięcia terminu płatności Plus zablokował Tobie iPlusa?
Ciekawy jestem ile można się spóźnić.

System Plusa "księguje" w nocy, więc usługa powinna zostać odblokowana automatycznie w godzinach nocnych po dniu w którym wpłynęła do nich płatność.
charliefrown pisze:czy może musieliście dzwonić do BOKu?
Sam telefon nie pomoże, jeśli chcesz odblokować usługi w miarę szybko to proponuje wysłać fax na numer 601102602 z potwierdzeniem płatności
charliefrown
Początkujący użytkownik forum

Post autor: charliefrown »

marens pisze:Po jakim czasie od upłynięcia terminu płatności Plus zablokował Tobie iPlusa?
Ciekawy jestem ile można się spóźnić.
dziękuję za info. U mnie było opóźnienie z tego co pamiętam 2 tygodniowe.
Awatar użytkownika
ra-v
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: ra-v »

Jeśli na przyszłość zajdzie potrzeba opóźnienia faktury to zadzwoń, powiedz że zapłacisz np. 10 dni po terminie bo coś i powinni ci przedłużyć okres. Ale jak to było przez twoje gapiostwo, zorientowałeś się już po terminie no to nie ma rady, trzeba przeboleć.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Post autor: Sundance_kid »

charliefrown pisze:witam, czy ktoś miał blokadę usługi w związku z nieterminowym opłaceniem faktury?
Jak długo czekaliście na zdjęcie blokady, czy nastąpiło to automatycznie, czy może musieliście dzwonić do BOKu?
Odblokowanie powinno nastapic automatycznie. Ja akurat wpłacałam w głównym salonie Plusa i od razu szłam do konsultanta i mi odblokowywali.
ODPOWIEDZ