iplus blokada
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
iplus blokada
witam, czy ktoś miał blokadę usługi w związku z nieterminowym opłaceniem faktury?
Jak długo czekaliście na zdjęcie blokady, czy nastąpiło to automatycznie, czy może musieliście dzwonić do BOKu?
pozdrawiam
Jak długo czekaliście na zdjęcie blokady, czy nastąpiło to automatycznie, czy może musieliście dzwonić do BOKu?
pozdrawiam
-
- Guru bezprzewodowy
Re: iplus blokada
Po jakim czasie od upłynięcia terminu płatności Plus zablokował Tobie iPlusa?
Ciekawy jestem ile można się spóźnić.
System Plusa "księguje" w nocy, więc usługa powinna zostać odblokowana automatycznie w godzinach nocnych po dniu w którym wpłynęła do nich płatność.
System Plusa "księguje" w nocy, więc usługa powinna zostać odblokowana automatycznie w godzinach nocnych po dniu w którym wpłynęła do nich płatność.
Sam telefon nie pomoże, jeśli chcesz odblokować usługi w miarę szybko to proponuje wysłać fax na numer 601102602 z potwierdzeniem płatnościcharliefrown pisze:czy może musieliście dzwonić do BOKu?
-
- Początkujący użytkownik forum
dziękuję za info. U mnie było opóźnienie z tego co pamiętam 2 tygodniowe.marens pisze:Po jakim czasie od upłynięcia terminu płatności Plus zablokował Tobie iPlusa?
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Jeśli na przyszłość zajdzie potrzeba opóźnienia faktury to zadzwoń, powiedz że zapłacisz np. 10 dni po terminie bo coś i powinni ci przedłużyć okres. Ale jak to było przez twoje gapiostwo, zorientowałeś się już po terminie no to nie ma rady, trzeba przeboleć.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Odblokowanie powinno nastapic automatycznie. Ja akurat wpłacałam w głównym salonie Plusa i od razu szłam do konsultanta i mi odblokowywali.charliefrown pisze:witam, czy ktoś miał blokadę usługi w związku z nieterminowym opłaceniem faktury?