bezprzewodowy internet ORANGE, problem z polaczeniem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
bezprzewodowy internet ORANGE, problem z polaczeniem
witam,mam taki problem ze niby nic nie robiac na drugi dzien mam nieaktywny przycisk CONNECT w sieci orange,zasiec bardzo dobry siec niby odrazu znajduje,i nie wiem co moze byc nie tak.Uzywam programu Wireless manager dolaczonego na plycie do modemu w sumie to moze kiedys mialem z raz taka sytuacje ale odinstalowalem wszystko i zainstalowalem ponownie i po problemie jednak teraz nie przynioslo to zadnej zmiany i nie moge sie polaczyc co moze byc nie tak?
- bob
- Guru bezprzewodowy
Re: bezprzewodowy internet ORANGE, problem z polaczeniem
Próbowałeś bez wireless manager`a połączyć przez dial up ?
-
- Użytkownik forum
Miałem podobny problem z kartą GC 75 na Win XP (sieć Orange) kiedy pracowałem na koncie gościa. Po przejściu na konto administratora przycisk Conect był aktywny.
-
- Stały użytkownik forum
Dekalog, pod WinXP tak niestety bywa, gdyż konto gościa nie ma uprawnień do nawiązania połączenia programem.
Rozwiązaniem jest dial-up - gdzie przed nawiązaniem połączenia (na koncie admina) zaznacza się opcję zezwolenia na używanie połączenia: dla wszystkich użytkowników komputera.
Rozwiązaniem jest dial-up - gdzie przed nawiązaniem połączenia (na koncie admina) zaznacza się opcję zezwolenia na używanie połączenia: dla wszystkich użytkowników komputera.