Oferty Orange

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
trybun
Specjalista bezprzewodowy-senior

Oferty Orange

Post autor: trybun »

Witam.
Mam pytanie odnośnie ofert Orange Freedom Pro i Orange Free. Obecnie kończy mi się umowa na mobilny net w tej firmie Orange Free, i sie zastanawiam czy korzystniejsze by było wypowiedzenie obecnej umowy i podpisanie nowej na internet stacjonarny Orange Freedom pro.
Co bym na tym zyskał, poza tymi 15-toma zł. różnicy w cenie?
Czy w OFP poza CDMA można także można korzystać z korzystać z pasma GPRS i EDGE jak to ma miejsce w OF?
Mam co do tego duże wątpliwości, ale akwizytor który mnie odwiedził zapewnia mnie że OFP daje taką możliwość.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: Oferty Orange

Post autor: krystianb »

trybun pisze:Czy w OFP poza CDMA można także można korzystać z korzystać z pasma GPRS i EDGE jak to ma miejsce w OF?
Nie!
trybun pisze:Mam co do tego duże wątpliwości, ale akwizytor który mnie odwiedził zapewnia mnie że OFP daje taką możliwość.
Sprawdź czy Ci coś w mieszkaniu nie zginęło. Jak nie to się przygotuj na niezapowiedzianą powtórną wizytę.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Awatar użytkownika
trybun

Czy w OFP poza CDMA można także można korzystać z korzystać z pasma GPRS i EDGE jak to ma miejsce w OF?
Nie!
Więc pozostanie mi chyba przedłużyć umowę na OF. Mógłbyś mi tak dla już całkowitej pewności powiedzieć czy w OF można korzystać oprócz EDGE z pasma CDMA, i czy jedynym modemem dostępnym do tego żeby uzyskać łączenie dualne jest oferowany przez Orange "AnyDATA ADU-500A"?
trybun pisze:Mam co do tego duże wątpliwości, ale akwizytor który mnie odwiedził zapewnia mnie że OFP daje taką możliwość.
Sprawdź czy Ci coś w mieszkaniu nie zginęło. Jak nie to się przygotuj na niezapowiedzianą powtórną wizytę.
Nie, nic nie zginęło, ale faktycznie ten facet wyglądał jakoś tak podejrzanie... :D
marens
Guru bezprzewodowy

Post autor: marens »

trybun pisze:"AnyDATA ADU-500A"?
Ten modem jest tylko na CDMA, dualna jest AnyData 635WA.
Awatar użytkownika
trybun

marens pisze: Ten modem jest tylko na CDMA, dualna jest AnyData 635WA.
Nawet nie wiedziałem. :/ A czy są jakieś inne poza "AnyData 635WA" modemy dualne obsługujące CDMA i GSM?

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-09-18, 17:20 ]
Poprawiłem znacznik QUOTE.
Ostatnio zmieniony 2010-09-18, 16:19 przez trybun, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ