Witam.
Mam pytanie odnośnie ofert Orange Freedom Pro i Orange Free. Obecnie kończy mi się umowa na mobilny net w tej firmie Orange Free, i sie zastanawiam czy korzystniejsze by było wypowiedzenie obecnej umowy i podpisanie nowej na internet stacjonarny Orange Freedom pro.
Co bym na tym zyskał, poza tymi 15-toma zł. różnicy w cenie?
Czy w OFP poza CDMA można także można korzystać z korzystać z pasma GPRS i EDGE jak to ma miejsce w OF?
Mam co do tego duże wątpliwości, ale akwizytor który mnie odwiedził zapewnia mnie że OFP daje taką możliwość.
Pozdrawiam
Oferty Orange
Moderator: Moderatorzy
- trybun
- Specjalista bezprzewodowy-senior
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Oferty Orange
Nie!trybun pisze:Czy w OFP poza CDMA można także można korzystać z korzystać z pasma GPRS i EDGE jak to ma miejsce w OF?
Sprawdź czy Ci coś w mieszkaniu nie zginęło. Jak nie to się przygotuj na niezapowiedzianą powtórną wizytę.trybun pisze:Mam co do tego duże wątpliwości, ale akwizytor który mnie odwiedził zapewnia mnie że OFP daje taką możliwość.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- trybun
Czy w OFP poza CDMA można także można korzystać z korzystać z pasma GPRS i EDGE jak to ma miejsce w OF?
Więc pozostanie mi chyba przedłużyć umowę na OF. Mógłbyś mi tak dla już całkowitej pewności powiedzieć czy w OF można korzystać oprócz EDGE z pasma CDMA, i czy jedynym modemem dostępnym do tego żeby uzyskać łączenie dualne jest oferowany przez Orange "AnyDATA ADU-500A"?Nie!
trybun pisze:Mam co do tego duże wątpliwości, ale akwizytor który mnie odwiedził zapewnia mnie że OFP daje taką możliwość.
Nie, nic nie zginęło, ale faktycznie ten facet wyglądał jakoś tak podejrzanie...Sprawdź czy Ci coś w mieszkaniu nie zginęło. Jak nie to się przygotuj na niezapowiedzianą powtórną wizytę.

-
- Guru bezprzewodowy
Ten modem jest tylko na CDMA, dualna jest AnyData 635WA.trybun pisze:"AnyDATA ADU-500A"?
- trybun
Nawet nie wiedziałem.marens pisze: Ten modem jest tylko na CDMA, dualna jest AnyData 635WA.

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-09-18, 17:20 ]
Poprawiłem znacznik QUOTE.
Ostatnio zmieniony 2010-09-18, 16:19 przez trybun, łącznie zmieniany 1 raz.