Globtrotter Gt Max(HSDPA,UMTS,EDGE,GPRS) - problem

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
hajjdi
Użytkownik forum

Globtrotter Gt Max(HSDPA,UMTS,EDGE,GPRS) - problem

Post autor: hajjdi »

Witam i prosze kogos o pomoc. gdzie moge dostac soft do tej karty?wchodzilem na link podany na forum ale nie chce mi sie strona uruchomic! moze jest jakas inna mozliwosc zdobycia go?prosze o pomoc i pozdrawiam !!
tru
Początkujący użytkownik forum

Re: Globtrotter Gt Max(HSDPA,UMTS,EDGE,GPRS) - problem

Post autor: tru »

przydałby sie "krok po kroku" o tym modemie, mnie juz przyprawia o siwe włosy, np nigdzie nie ma o serial number rozpoczynajacym sie od liter GA, na edge chodzi w miare ale jak sie przełączy na umts to stoi na maxa (oczywiscie jestem w zasiegu) a o hsdpa to nawet nie mysle bo nie wiem jak tam orange z tym tematem w poznaniu (smochowice) ech....
hajjdi
Użytkownik forum

Post autor: hajjdi »

ja sciagnalem w koncu ten soft ale jak czytam instrukcje instalowania to widze co innego na pulpicie a co innego w instrukcji widze....nie wiem co jest grane....juz mnie szlak trafia...kupilem tydzien temu karte...a jeszcze jej nie moge wykorzystac....i jade ostro na gprs jak w miejscowosci mam umts....zalamka
sapnews
Stały użytkownik forum

Post autor: sapnews »

hajjdi pisze:ja sciagnalem w koncu ten soft ale jak czytam instrukcje instalowania to widze co innego na pulpicie a co innego w instrukcji widze....nie wiem co jest grane....juz mnie szlak trafia...kupilem tydzien temu karte...a jeszcze jej nie moge wykorzystac....i jade ostro na gprs jak w miejscowosci mam umts....zalamka
Jeżeli kupiłeś GT MAX to firmware, który jest wgrany pozwala Ci korzystać przecież z UMTS - bez konieczności upgrade do najnowszej wersji :)

Napisz zatem w czym dokładnie tkwi problem.

Co do upgrade - to polecam przewertować cały temat:
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=990
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez sapnews, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ