Sek.między komendami:2
Wielkośc pakietu: 20
I Przypadkowo wpisany jakiś przezemnie adres IP
I teraz proszę wytłumaczcie mi czy ja przypadkiem komuś nie robie na złość wysyłając do niego te pakiety,czy jest to moralne zachowanie czy robią tak tylko samolubni maniacy??Zauważyłem że teraz mam cały czas HSDPA i widać różnice na plus nie ma tego początkowego zawiasu który jest po przełaczaniu UMTS/HSDPA. Jeśli takie zachowanie jest do zaakceptowania to proszę podajcie mi jakiś neutralny adres IP żebym nikomu nie szkodził swoim zachowaniem.......Inne pytanie które mnie dręczy ma się do modemu czy mogę go jakoś usprawnić chociażby oprogramowaniem??jeśli tak to w jaki sposób bo ściągłem tak owe oprogramowanie ale nie mam możliwości ingerencji żeby coś w nim zmienić nadmienie że modem jest z abonamentu plusa jaka kolwiek próba czegokolwiek na nim konczy się komunikatem ,,pliki tylko do odczytu nie można skopiować ani przenieść plików.........itd. A byłbym zapomniał kończy mi się umowa i zastanawiam się czy jest sens zakupu nowego modemu czy to nie jest tak jak z telefonami że poprostu coraz więcej pierdół za przeproszeniem dodają a i tak telefon służy nam do zwykłej rozmowy.Bardzo proszę o opinie na ten temat czy jak wezmę nowy modem jest szansa na jakiś duży skok w zasięgu a co za tym idzie szybkości .Bardzo przepraszam za błędy i czekam na odpowiedzi