Internet do Laptopa

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Biotrek
Początkujący użytkownik forum

Internet do Laptopa

Post autor: Biotrek »

Na początek, przekopałem tuziny wątków na tym forum i jak dotąd nie znalazłem nic co by mnie trochę "oświeciło".

Do rzeczy:
Mieszkam w Krośnie, często pc krąży po krakowie i ogólnie po Polsce :D i dlatego interesuje mnie najlepszy z możliwych wyborów neta do laptopa.

Zaproponujce mi jakiś dobry modem do Iplus/Bluconnet/Orange i zewnętrzną antenę (podróżną, na biórko itp.)
lidmar
Stały użytkownik forum

Re: Internet do Laptopa

Post autor: lidmar »

jak na tym forum nie znalazles nic co cie oswieci to kup sobie modem z pantografem ciaganym po liniach tpsa i wez sobie neostrade.
hajjdi
Użytkownik forum

Post autor: hajjdi »

Lidmar dobry zasugerowałes pomysl.... :D ciekawe czy kolega sie juz za to wzial...własnie jak dotad to jest jedyne forum gdzie mozna sie czegos wiecej dowiedziec
Pozdrawiam!
bbart
Stały użytkownik forum

Post autor: bbart »

No chyba, że mówiąc o dużej liczbie przeczytanych postów kolega Biotrek miał na myśli dwa, no może trzy... Pozostaje jeszcze jedno wytłumaczenie "braku oświecenia" u tegoż kolegi. Może po prostu język używany na forum jest niezrozumiały dla ludzi "z zewnątrz" i tylko my, stali użytkownicy wiemy co oznaczają zdania i wyrazy poskładane z poszczególnych liter... :lol:

A tak na poważnie to Biotrek weź się w garść i przysiądź na chwilkę przed monitorem i poczytaj trochę a Twoja wiedza na temat internetu komórkowego bardzo wzrośnie. Trochę więcej inicjatywy z Twojej strony...
Acer Aspire 3003WLMI: Sempron 3000+ (1800 MHz), 1024 MB RAM, 80 GB HDD, matryca 15,4', iPlus na Samsung SGH-X700 (EDGE klasy 10)
ODPOWIEDZ