Na początek, przekopałem tuziny wątków na tym forum i jak dotąd nie znalazłem nic co by mnie trochę "oświeciło".
Do rzeczy:
Mieszkam w Krośnie, często pc krąży po krakowie i ogólnie po Polsce i dlatego interesuje mnie najlepszy z możliwych wyborów neta do laptopa.
Zaproponujce mi jakiś dobry modem do Iplus/Bluconnet/Orange i zewnętrzną antenę (podróżną, na biórko itp.)
Lidmar dobry zasugerowałes pomysl.... ciekawe czy kolega sie juz za to wzial...własnie jak dotad to jest jedyne forum gdzie mozna sie czegos wiecej dowiedziec
Pozdrawiam!
No chyba, że mówiąc o dużej liczbie przeczytanych postów kolega Biotrek miał na myśli dwa, no może trzy... Pozostaje jeszcze jedno wytłumaczenie "braku oświecenia" u tegoż kolegi. Może po prostu język używany na forum jest niezrozumiały dla ludzi "z zewnątrz" i tylko my, stali użytkownicy wiemy co oznaczają zdania i wyrazy poskładane z poszczególnych liter...
A tak na poważnie to Biotrek weź się w garść i przysiądź na chwilkę przed monitorem i poczytaj trochę a Twoja wiedza na temat internetu komórkowego bardzo wzrośnie. Trochę więcej inicjatywy z Twojej strony...