Witam wszystkich,
Może ktoś zna oprogramowanie które włączy mi o 24 program P2P i wyłączy o 8 ;> chodzi o BE Orange , szukam , szukam i nic nie mogę takiego znaleźć .
Może ja źle myślę , może jest jakaś prostsza alternatywa ???
Pozdrawiam
Manager programów
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Manager programów
LuckyLu generalnie to pewnie jest jakieś oprogramowanie do tego celu przeznaczone
Ale po co jak można prościej 
Windows XP ma coś takiego jak Panel Sterownia -> Zaplanowane zadania. Tam możesz uruchomić sobie o określonej godzinie żądany program. Z wyłączeniem tego programu będzie nieco gorzej, ale też można sobie poradzić. Trzeba by z zaplanowanych zadaniach ustawić polecenie taskkill http://www.microsoft.com/resources/docu ... x?mfr=true
I będzie działać 

Windows XP ma coś takiego jak Panel Sterownia -> Zaplanowane zadania. Tam możesz uruchomić sobie o określonej godzinie żądany program. Z wyłączeniem tego programu będzie nieco gorzej, ale też można sobie poradzić. Trzeba by z zaplanowanych zadaniach ustawić polecenie taskkill http://www.microsoft.com/resources/docu ... x?mfr=true

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Inna sprawa to taka, że niektóre programy p2p mają scheduler.
-
- Początkujący użytkownik forum
No właśnie
o coś mi takiego chodziło .
Dzięki YaHooo

Dzięki YaHooo
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
O tym to nawet zapomniałemJo_gurt pisze:Inna sprawa to taka, że niektóre programy p2p mają scheduler.

Nie ma za coLuckyLu pisze:Dzięki YaHooo

Pozdrawiam YaHooo