Jest jeszcze wiele rzeczy do powiedzenia w tej kwestiiCrockett pisze:Ciesze się, że będę mógł współtworzyć tak obszerny zbiór zagadnień materii bez-kablowej

Moderator: Moderatorzy
Jest jeszcze wiele rzeczy do powiedzenia w tej kwestiiCrockett pisze:Ciesze się, że będę mógł współtworzyć tak obszerny zbiór zagadnień materii bez-kablowej
Witam wszystkich forumowiczów, ja szukam rozwiązań bezprzewodowej telefonii voip i coś na temat routera Funkwerk TR200 no i tu właśnie znalazłem posty administratora tego sprzętu.niedobradzidzia pisze:Witam.
Adres forum znalazłam w Googlach przez przypadek. Szukałam sterowników do modemu i wyskoczył mi ten adres. Forum jest naprawdę fajowe, podoba mi się tu i będę tu zaglądać. Pozdrawiam :-)
Mamy się bać?kkrzysiek1234 pisze:Google zgotowało wam taki los
Nie.BliSki pisze: Mamy się bać?
W końcu google wie co dobreAF pisze:Wygooglałam was![]()
No chyba też skoro przez tą wyszukiwarkę tu trafiłemYaHooo pisze:W końcu google wie co dobre
Szukałem odpowiedzi na pytanie, co jest wart modem Huawei 173u-m i przypadkowo trafiłem na forum bez kabli.Jestem zupełnie zielony w tych sprawach i bardzo mnie to zainteresowało.Postanowiłem się zarejestrować i korzystać z rad speców.BliSki pisze:Zawsze mnie ciekawiło jak do nas trafiliście, zatem mała ankieta. Liczę na duża frekwencję
Napiszcie też trochę komentarza, historii przy głosowaniu, szczególnie jeżeli jest to opcja: