Wypowiedzenie umowy
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Wypowiedzenie umowy
Witam! Mam takie pytanko, ile wynosi okres wypowiedzenia na orange freedom pro? Moja dziewczyny poszła dzisiaj do salonu orange wypowiedzieć umowe o freedom pro i baba w salonie poinformowała ją że obowiązuje półroczny okres wypowiedzenia bo jakieś przepisy się zmieniły! Umowa była podpisana 21 marca 2009 na 24 miesiące czyli niedługo będzie się kończyć!
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Wypowiedzenie umowy
Jak dla Ciebie marzec 2011 jest niedługo... dla mnie ponad 5 miesięcy to nie jest nie długo...Krzysieka18 pisze:była podpisana 21 marca 2009 na 24 miesiące czyli niedługo będzie się kończyć
Z wypowiedzeniami nic się nie zmieniło 30dni+ reszta okresu rozliczeniowego.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
no to jest niedługo dla mnie,ostatni rachunek zapłace w lutym i tyle,a już zamówiłem neostrade 2 mb i w poniedziałek mają przyjść i założyć a później kurier z modemem i tyle!I tak 2 miechy za darmo teraz są w neostradzie no i bez limitów!Ceny też są niezłe,ja już żałuje że mam ten freedom pro!
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Krzysieka18 przelicz sobie czy zerwanie umowy nie będzie Cię kosztowało mniej niż abonament ewentualnie pomyśl nad cesją umowy.
-
Dzwoniłem na infolinie i powiedzieli że obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenia!Ale gdyby coś to zrobie take bo jak piszesz i zerwe umowe i zapłace tą kare bo z tego co tam wyliczyłem to zapłace coś koło 94 zł a za 3 abonamenty wyjdzie ok. 150 zł
-
- Stały użytkownik forum
Jak wyliczyć ile będzie kosztowało zerwanie umowy przed czasem?