[NEWS] Całkowicie nowa strona ze sterownikami!

Nowości... więcej na https://www.opp.today/pl/

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

[NEWS] Całkowicie nowa strona ze sterownikami!

Post autor: ja.michal »

[center]Miło mi w imieniu całej administracji forum poinformować, że dziś wystartowała całkowicie nowa strona ze sterownikami. Oczywiście pod starym adresem.

www.sterowniki.bez-kabli.pl[/center]

[center]Cała strona jest postawiona na nieco innych zasadach niż poprzednia. Nie trzeba już czekać na pobieranie.
Strona będzie w miarę możliwości rozwijana i utrzymywana. Możecie oczywiście pomóc (będziemy wdzięczni), a w jaki sposób jest na stronie głównej.

Wszelkie uwagi (konstruktywne) mile widziane.[/center]
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: [NEWS] Całkowicie nowa strona ze sterownikami!

Post autor: YaHooo »

ja.michal pisze:Wszelkie uwagi (konstruktywne) mile widziane.
Na tym nam bardzo zależy, ponieważ ta strona powstała właśnie dla Was i chcielibyśmy wiedzieć co Wam by było przydatne jeszcze. Oczywiście nie obiecujemy Wam nie wiadomo czego, ale w miarę wolnego czasu postaramy się uwzględnić Wasze uwagi.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Procio
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Procio »

No no panowanie. Świetna robota!
Dość przyzwoity wygląd, na start nawet sporo plików.
Widać, że się napracowaliście! :)

Poprawiłbym jedynie w menu podstrony "Kontakt" i "Logowanie".
Chyba, że logowanie jest tylko dla administratorów, żeby łatwiej było dodawać plików, wtedy można by przenieść to na sam dół lub całkowicie ukryć.

Mimo to, odświeżona strona bardziej mi się podoba od poprzedniej ;)
Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215 :super:
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Post autor: ja.michal »

Procio pisze:No no panowanie. Świetna robota!
Dziękujemy.
Procio pisze:na start nawet sporo plików.
Wszystko co było na poprzedniej tylko uporządkowane bardziej i bardziej spakowane.
Procio pisze: Poprawiłbym jedynie w menu podstrony "Kontakt" i "Logowanie".
To jeszcze nie jest dokończone. Na razie jest to co użytkownikom najbardziej potrzebne czyli pliki i pobieranie ich.
Procio pisze: Mimo to, odświeżona strona bardziej mi się podoba od poprzedniej ;)
No to fajnie. :ok:
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

Procio pisze:No no panowanie. Świetna robota!
Dziękujemy :ok:
Procio pisze:Dość przyzwoity wygląd, na start nawet sporo plików.
Wiesz, pliki są te same co na starej stronie. Ale z czasem mamy nadzieję, że będzie ich jeszcze więcej :)
Procio pisze:Widać, że się napracowaliście! :)
No cóż nieco roboty było, ponieważ stronka generuje się automatycznie. Tak więc dodawanie plików jest za pomocą odpowiedniego formularza, a nie ręcznie w HTMLu jak na starej stronce :)
Procio pisze:Poprawiłbym jedynie w menu podstrony "Kontakt" i "Logowanie".
Tak, to jeszcze wymaga dopracowania.
Procio pisze:Chyba, że logowanie jest tylko dla administratorów, żeby łatwiej było dodawać plików, wtedy można by przenieść to na sam dół lub całkowicie ukryć.
Tak, w zamyśle, to logowanie jest tak jak piszesz, tylko dla administratorów stronki. A nad tą częścią jest jeszcze nieco pracy, ale to dla użytkownika końcowego nie ma zbytniego znaczenia ;)
Procio pisze:Mimo to, odświeżona strona bardziej mi się podoba od poprzedniej ;)
I o to nam chodziło :)
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ