Wystarczy APN: internetja.michal pisze:Orange:
Apn: internet
Login: internet
Hasło: internet
Numer: *99***1#
A numer może być jeszcze taki: *99#
Moderator: Moderatorzy
Wystarczy APN: internetja.michal pisze:Orange:
Apn: internet
Login: internet
Hasło: internet
Numer: *99***1#
Też.bob pisze:Wystarczy APN: internet
A numer może być jeszcze taki: *99#
Tak jak i Tobie czyli bardzo potrzebnyŁW pisze:A ten APN potrzebny Wam jest w ogóle do czegoś?
Antenka ŁW.ŁW pisze:Okazuje się, że nawet wymuszenie kanału niewiele pomaga.
Najlepszym wyjściem w Twoim wypadku bedzie Orange Ekstra Numer, bedziesz mial i POPa i Orange Free na Karte na jednej karcie SIM a także oba numery telefonow beda jednoczesnie aktywne na polaczenia przychodzace.luker pisze:Witam !
Mam telefon na kartę i mam taryfę nowy pop a chciałbym zmienić ja na Orange Free tylko że w chwili obecnej mam pakiet sms za 1grosz czy jak bym zmienił na tego orange free te smsmy które mam nie wykorzystane przejdą mi czy przepadają i trzeba od nowa wykupić pakiet ?
Zapewne Orange Free na Kartę. To jest TA oferta.dvbx pisze:Może mi ktoś wyjaśnić, co to za startery z 6GB danych na 150 dni pokazały się na allegro ?
Bardzo prosto ustala sie numer który w danym momencie jest "aktywny" na polaczenia wychodzace, obecnie nie ma OEN w ofercie ale jak oferte wprowadza to od razu ja wprowadze w zycie:)ja.michal pisze:adixm, a jak karcie "powiedzieć", że net ma lecieć z jednej a eski z drugiej?
Nielimitowany pisze:Jest jakiś sposób na przelanie Transferu Danych Bonusowych na inną kartę Orange?
Podaj więcej szczegółów albo jakiś screen .Nielimitowany pisze: to wywala błąd "brak danych pakietowych".
Nie.Nielimitowany pisze:Jest jakiś sposób na przelanie Transferu Danych Bonusowych na inną kartę Orange?
Dałbym, ale siostra nie przyjęła chęci pomocy z mej strony, więc i screen'a nie zrobię.Pijo pisze:Podaj więcej szczegółów albo jakiś screen .
Link do promocji jest pare postów wyżej.hubert pisze:Witam
Tak jak użytkownik DVBX pytał parę miesięcy temu, tak i ja chciałem się spytać o co chodzi z tymi starterami ORANGE FREE NA KARTĘ oferowanymi na allegro w atrakcyjnej cenie niecałych pięćdziesięciu złotych z limitem sześciu giga?
Chciał bym sobie zamówić jeden ale nie wiem czy to nie jakiś przekręt, czy oszustwo.
Kupiłem ostatnio startera na próbę, i okazuje się że chodzi to wybornie, ponad dwa mega niezależnie od pory dnia, no bomba.
Przykro mi to mówić ale musze odstawić play online, chociaż zdaje sobie sprawe że to właśnie prze playa tak ciekawie się zrobiło na tym rynku.
A mógłbyś łopatologicznie napisać jak to zrobić, bo na stronie orange opisali tylko jak doładować z abonamentu, a nie z jednego prepaida na innyPijo pisze: Play[/b] alias Nielimitowany, nie da się przelać Bonusowych Gigabytów , tylko środki z konta głównego można przeląc na drugi numer.
http://www.orange.pl/portal/map/map/pre ... Id=3030304krimar pisze:A mógłbyś łopatologicznie napisać jak to zrobić