Witam serdecznie, jestem maniakiem sieci bezprzewodowej i chętnie będę włączał się do dyskusji.
Przy okazji mam prośbę o radę. Mam działkę w zachodniopomorskim gdzie sieć masztów jest bardzo mała. Wiem, że pracownicy techniczni szukają odpowiednich miejsc w okolicy. Krótko mówiąc chciałbym zaproponować im, obojętnie jakiej sieci swoją lokalizacje na postawienie masztu. Działka ma hektar, miejsce ok. Prośba do wszystkich zorientowanych do kogo sie zwrócić, do jakich działów ze swoją propozycją? O ile wiem to Play jest bardzo zainteresowany. Będę wdzięczny za wskazówki i rady
Witam wszystkich i jednoczesnie mam prośbę o radę
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Witam wszystkich i jednoczesnie mam prośbę o radę
Witaj na forum
Swój problem opisz w odpowiednim dziale.

Swój problem opisz w odpowiednim dziale.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Witaj kaandrzej u nas 

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Mistrz bezprzewodowy
Witaj na forum!
Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Witaj u nas.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.