Chciałabym założyć sobie intenet komórkowy żeby móc korzystać z niego w każdym miejscu. Przejrzałam oferty różnych firm, ale wolę oprzeć swój wybór na Waszych opiniach.
iPlus - Całkiem sensownie wygląda mi iPlus SIMDATA. Mam do wyboru tylko EDGE, ale to mi wystarczy. Z zasięgiem nie byłoby problemu, bo mam komórkę w Plusie i to chyba jedyna sieć, która ma tu dobry zasięg. Odpowiadałoby mi to na próbę. Za jakieś 15 dni powinien wrócić do mnie laptop i mogłabym sobie wygodnie korzystać. Nie chcę Cię uwiązywać na stałe, bo w każdej chwili mogę wyjechać z kraju. Zastanawiam się tylko ile kosztowałby modem na kartę.
Blueconnect - nie podoba mi się, że mapa zasięgu przedstawiona na ich stronie nie jest podstawą do reklamacji. Ale i tak nic z niej nie wynika. Blueconnect u mnie raczej odpada, bo koleżanka z telefonem w Era musi niemal na dach wyjść żeby mieć zasięg. Czy to ma jakiś wpływ? Podoba mi się jednak to, że można z niego korzystać również za granicą. Ale ceny w roamingu są zabójcze więc już mi się nie podoba.
Orange - jeszcze nie czytałam.
Teraz muszę lecieć.
Napiszcie jakie są Wasze prawdziwie doświadczenia z tymi łączami, bo co innego piszą, a co innego potem z tego wynika

EDIT:
Modyfikacja tematu (uzupelnienie po ->) (BliSki)