17 stycznia konczy mi sie umowa z orange freedom pro i nie chce przedłuzac, przeczytalem w regulaminie ze chcac nieprzedluzac umowy musze zlozyc dyspozycje nieprzedluzania umowy z wyprzedzeniem odpowiadajacym co najmniej jednemu pelnemu okresowi rozliczeniowemu i pytanie skad wzor wypowiedzenia i kiedy najpozniej musze je wyslac i gdzie zeby nie bylo za pozno bo potem umowe przeksztalcaja na czas nieokreslony a tego bym nie zniosl dzieki bogu jakos zlecialy te 2 lata
wypowiedzenie umowy OFP
Moderator: Moderatorzy
-
sylwek7
- Początkujący użytkownik forum
wypowiedzenie umowy OFP
witam wszystkich
17 stycznia konczy mi sie umowa z orange freedom pro i nie chce przedłuzac, przeczytalem w regulaminie ze chcac nieprzedluzac umowy musze zlozyc dyspozycje nieprzedluzania umowy z wyprzedzeniem odpowiadajacym co najmniej jednemu pelnemu okresowi rozliczeniowemu i pytanie skad wzor wypowiedzenia i kiedy najpozniej musze je wyslac i gdzie zeby nie bylo za pozno bo potem umowe przeksztalcaja na czas nieokreslony a tego bym nie zniosl dzieki bogu jakos zlecialy te 2 lata
i w sumie nie wiem jaki lepszy internet, mieszkam na przeedmiesciach torunia ( jakies 13km) w sumie wioska moze ktos doradzi najlepsza opcje z gory dzieki
sylwek
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: wypowiedzenie umowy OFP
A po co ci wzór. Piszesz swoje dane,nr.umowy i że wypowiadasz z ostatnim dniem okresu rozliczeniowego. Wysyłasz pocztą listem poleconym bądź składasz rezygnację w salonie Orange do 17 grudnia 2010. Śpiesz się.sylwek7 pisze: i pytanie skad wzor wypowiedzenia
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Ostatnio zmieniony 2010-12-09, 23:42 przez Patryk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
EmTeeDee
Najlepiej zrobić to w salonie-u nich to tylko parę kliknięć 
-
sylwek7
dzisiaj albo jutro pojade do salonu najlepiej bedzie dzieki za pomoc
sylwek
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Tylko w salonie firmowym (których niestety za dużo nie ma), a nie w punkcie partnerskim, bo tam nierzadko potrafią człowieka na drzewo wysłać.
-
sylwek7
Wiem, w tym co kupowałem, czyli w telepunkcie TPSA, a jaki bys mogl mi polecic nastepny internet najlepszy z mozliwych. Mieszkam na przedmiesciach Torunia (wioska choc nie taka prawdziwa bardziej osiedle domkow jednorodzinnych) i nie mam telefonu stacjonarnego choc ponoc tez jest opcja podloczenia samego gniazda tel i bym placil za nie abonament ( ok. 20,30zl) + za internet, tylko ze w zime to pewnie nierealne. A czekac do wiosny tez nie bardzo, zreszta zadzwonie i popytam.
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-12-10, 19:58 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2010-12-10, 19:58 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-12-10, 19:58 przez sylwek7, łącznie zmieniany 1 raz.
sylwek
-
slawek-80
- Użytkownik forum
Też mieszkam pod Toruniem (dokładnie gmina Zławieś Wielka) i jedyne co mogę ci doradzić to brać jakikolwiek internet ale po kablu, bo każdy internet bezprzewodowy to badziewie, może on być przydatny tylko jako internet dodatkowy gdy jesteśmy poza domem. Koszt to ok. 50-60zł/m-c + ok. 20zł/m-c za utrzymanie łącza i cieszymy się szybkim internetem bez limitów. Pozostaje jedynie kwestia czy w twoim miejscu zamieszkania są obecnie warunki techniczne do podłączenia takiego neta po kablu.
-
Deks
- Stały użytkownik forum
Możesz mi to wytłumaczyć, na co będzie za późno? Czy jeśli umowa jest na czas nieokreślony, to nie można jej zerwać w dowolnym momenciec z zachowaniem okresu wypowiedzenia?sylwek7 pisze: zeby nie bylo za pozno bo potem umowe przeksztalcaja na czas nieokreslony a tego bym nie zniosl