Orange Free w modemie axesstel mv410R (CDMA)
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Orange Free w modemie axesstel mv410R (CDMA)
Nie mam pojęcia czy to by zadziałało, z tego co przeglądałem Free ma trochę lepsze warunki niż Freedom Pro , ale u mnie łapie tylko EDGE wiec całkowicie odpada ,a do przedłużenia umowy jeszcze mi daleko , i czy ewentualnie dałoby przejść z freedom pro na free
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Orange Free w modemie axesstel mv410R (CDMA)
Nie.Gigaherc pisze: czy ewentualnie dałoby przejść z freedom pro na free
Nie pomagam na PW!
-
- Stały użytkownik forum
To ja się podczepię i zapytam bo irytuje mnie limit 3Gb, czy na MV410R zadziała karta z abonamentem Platinum? (mobilny internet).
Jeśli tak to czy na połączeniu CDMA (ten abonament ma bodajże 35 czy 37Gb transferu do wykorzystania) obowiązuje nocne ściąganie bez naliczania transferu?
Jeśli tak to czy na połączeniu CDMA (ten abonament ma bodajże 35 czy 37Gb transferu do wykorzystania) obowiązuje nocne ściąganie bez naliczania transferu?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Kris22, po pierwsze to już nie ma tego planu o którym mówisz.
Druga sprawa to zadziała w routerze każda nowa taryfa z wyjątkiem Orange Free 39,50. Do reszty dają karty dualne z aktywną transmisją w CDMA.
Szczęśliwe Godziny (nielimitowany transfer danych w godzinach 00:00 - 08:00) masz już w każdej taryfie z wyjątkiem powyższej.
Wszystko masz tutaj:
http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... 4865011833
Druga sprawa to zadziała w routerze każda nowa taryfa z wyjątkiem Orange Free 39,50. Do reszty dają karty dualne z aktywną transmisją w CDMA.
Szczęśliwe Godziny (nielimitowany transfer danych w godzinach 00:00 - 08:00) masz już w każdej taryfie z wyjątkiem powyższej.
Wszystko masz tutaj:
http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... 4865011833
-
- Stały użytkownik forum
A jak to jest z tą Orange Free 19/(dla biznesowych)Nowy BE na Start
Są tam Szczęśliwe Godziny i obsługa CDMA, więc:
Czy przy zerowym limicie transferu, gdy w ciągu dnia skorzystam z tego internetu włączy się jakiś limit/ogranicznik i w nocy już nie będę mógł korzystać ze Szczęśliwych godzin?
Bo wtedy najzwyczajniej w świecie do mojego OFP dokupiłbym ww. abonament i korzystał tylko w nocy w celu ściągania danych.
Zadziała taki 'myk'? Czy np. musiałbym kupić jakieś doładowanie czy coś żeby takowa usługa działała?
Są tam Szczęśliwe Godziny i obsługa CDMA, więc:
Czy przy zerowym limicie transferu, gdy w ciągu dnia skorzystam z tego internetu włączy się jakiś limit/ogranicznik i w nocy już nie będę mógł korzystać ze Szczęśliwych godzin?
Bo wtedy najzwyczajniej w świecie do mojego OFP dokupiłbym ww. abonament i korzystał tylko w nocy w celu ściągania danych.
Zadziała taki 'myk'? Czy np. musiałbym kupić jakieś doładowanie czy coś żeby takowa usługa działała?
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Wszystko jest opisane w ofercie Orange, nie trzeba nawet do regulaminu zaglądać.Kris22 pisze:zy przy zerowym limicie transferu, gdy w ciągu dnia skorzystam z tego internetu włączy się jakiś limit/ogranicznik i w nocy już nie będę mógł korzystać ze Szczęśliwych godzin?
Poza Szczęśliwymi Godzinami korzystać możesz płacąc wg stawki 5 gr/1 MB, do wysokości limitu kredytowego określonego przy zawieraniu umowy.
Jeśli przekroczysz limit kredytowy - wszystkie usługi są zawieszane.