Już nie ma 100GB. Nie ma w ogóle limitu na pobieranie w nocy.dziobak99 pisze:+100GB w nocy za darmo.

Moderator: Moderatorzy
Już nie ma 100GB. Nie ma w ogóle limitu na pobieranie w nocy.dziobak99 pisze:+100GB w nocy za darmo.
Łoo to nie wiedziałem, nawet jeśli podpisałem umowę gdy był limit to i tak go nie ma ?ja.michal pisze:Już nie ma 100GB. Nie ma w ogóle limitu na pobieranie w nocy.
Doprecyzuję, że chodzi o pobieracza aktywowanego przed marcem jeszcze br. Tych którym brak opłaty wynika tylko z wysokości abo, a pobieracza 0-9 aktywowali po skończeniu promocji darmowego ta porada nie dotyczy.ja.michal pisze:Jak masz bezpłatnie teraz to jak zmienisz to będziesz miał płatne i już darmowe Ci nie wróci.
w Play masz co miesiąc za 50 zł 10 gigaja.michal pisze:asiek120, to może iPlus simdata? Załadujesz raz na 6 miesięcy za 150zł i masz przez te 6 miesięcy ważne kartę i ważny bonus. W sumie 10GB.
Między Playem a Plusem jest ogromna przepaść jeśli chodzi o internet.asiek120 pisze:Spoko spoko. Net na dziadka jest.
Jeżeli dajesz dziadkowi gotówkę i on płaci to może sobie odliczyć. Jeżeli Ty płacisz z konta to dziadek nie może sobie tego odliczyć ani Ty.asiek120 pisze:Chociaż ja za to płace
tego mi nie musisz tłumaczyć bo przerabiałem już wszystkich operatorów (najgorsza jest ERA wg. mnie zarówno pod względem technicznym jak i obsługi klienta). Do moich potrzeb Play w zupełności wystarczy i nie ukrywam, że jak Plus nie zaoferuje mi czegoś podobnego to odejdę.marens pisze:Między Playem a Plusem jest ogromna przepaść jeśli chodzi o internet.
Zasięg, jakoś techniczna etc.
To jakaś specjalna oferta abonamentowa dla przedłużających umowę?asiek120 pisze:w Play masz co miesiąc za 50 zł 10 giga
Z tego co pamiętam to przy umowie bez modemu jest taka stawka.To jakaś specjalna oferta abonamentowa dla przedłużających umowę?
Dla stałych klientów.zimplusowany pisze: To jakaś specjalna oferta abonamentowa dla przedłużających umowę?
Wypowiadam umowę nr xxxx, numer yyy. Podpisać. Możesz to w formie podania zrobić. Ewentualnie podobno w salonach mają wzory.akira10000 pisze: Jak ktoś może zamieścić gdzieś formularz rezygnacji to był bym bardzo wdzięczny.
Dostałeś od nich potwierdzenie, że wpłynęło?akira10000 pisze:nie istnieje taki formularz [...] sami wyślą listem poleconym
Awaria systemu, czy drukarki?akira10000 pisze: AWARIA SYSTEMU - była
Tak, to jest poprawne potwierdzenie.akira10000 pisze:pieczątka salonu z podpisem na wypowiedzeniu umowy coś znaczy
Pytałem, dlatego że w Plusie mieliśmy kultową awarie drukarek.akira10000 pisze:Wysłałem kuzyna do salonu i sprawdził.
slawekszajdek pisze:Dziś, po nieomal dwóch miesiącach "walki", wytargowałem na kolejny rok iPlus110 -50% rabatu (dodatkowo jeszcze iPlusopobieracz_12H free oraz prędkość do 21 MBit).
Dostaliście po 50% rabatu na abonamt czy o 100% większy limit ???Pablo-1986 pisze:Witajcie! Dostałem rabat 50% dla opcji iPlus 75 limit 7 GB, do tego jeszcze 20 sms do wszystkich co miesiąc, licencję Kasperskiego oraz brak ograniczeń prędkości