Moderator: Moderatorzy
To już jest dodane (cały wątek) i oznaczone jako nowość.ja.michal pisze:Gdzie jest BliSki?Trzeba to chyba powrzucać w jedno miejsce gdzieś.
Masz jakiś pomysł ?ja.michal pisze:Coś trzeba będzie pokombinować.
Mam, ale czasu nie mam.bob pisze:Masz jakiś pomysł ?
Wszystko sie zgadza, ale to jest dostęp przez WAP, czyli nie działa w nim szereg usług, jak np. poczta przez POP oraz Gadu-Gadu.lotis pisze:Przeczytałem
The Wind plus non-stop oferta z nieograniczonym dostepem HSPA i 1 MB na plik ograniczeniem jest nadal dostępna do 3,49 euro miesięcznie i jest nadal najlepszą ofertę na rynek grecki! Ta oferta daje naprawdę nieograniczony dostęp do Internetu z ograniczeniem tylko 1MB na plik!
Możliwe, ze z laptopem da sie uruchomic POP oraz GG, ale z PDA sie nie da.lotis pisze:cyt z PrepaidGSM via translator :
Użyłem że z Nokia N70 na uwięzi do mojego PC poprzez Bluetooth i USB i pakietu Nokia PC Suite i pracował idealnie. Zgodnie z jej zasięgu 3G do prędkości 200-250 kb / s! Udało doskonałe do przeglądania, e-maile i MSN Messenger dla mnie!
Więc gg powinno śmigać!!!!
http://prepaid-wireless-internet-access.wetpaint.com/page/Portugalchmiel2k pisze:Potrzebuję informacji na temat oferty mobilnego internetu w systemie pre-paid w Portugalii.
Poszukaj na tym samym portalu: rozwiń menu z lewej strony.adixm pisze:a co proponujecie jesli chodzi o Niemcy i Holandie??