NOTTI80 pisze:Szadzik kolego jak już się wypowiedziałeś na którymś tematów z forum czytuje;
Szadzik pisze:Jako, że nie jestem specjalistą od netu radiowego,...
proszę nie udzielaj takich komentarzy.
Nie chce się nigdzie włamać do żadnej sieci! Czytaj uważnie proszę to kto co pisze w postach Panie Moderatorze. A tak przy okazji, weź sobie zbadaj programem Network Stumbler jakie sieci masz w eterze. Sam zobaczysz ze większość WIFi pozostaje nie zabezpieczonymi sieciami i bez problemu możesz mieć neta za friko.
Ale nie o to mi chodzi w tym temacie.
Jak byś miał takiego operatora jak ja to tez byś chciał go zgnębić...! Czy ty rozumiesz ze on nie przyjmuje do wiadomości żadnych reklamacji!?
1. Net Stumbler mi nie potrzebny, bo on wykrywa sieci WLAN, a nie sieć jaką ja mam. Mojej sieci nic nie wykrywa, bo do dostępu do niej potrzeba odpowiedzniego sprzętu, stalego IP i wszelkich innych ustawień. Głupot mi nie opowiadaj. NetStumblera to sobie mogę użyć, żeby sieci sąsiadów pooglądać. To, że sieć jest niezabezpieczona, nie znaczy, że każdy ma do niej dostęp.
Wystarczy ustawić filtrowanie adresów MAC i nikt z sieci nie skorzysta.
A że sieć, z której korzystam to nie wifi, to już kompletnie inna bajka.
Tyle by było nt. mojej niekompetencji, którą mi próbuujesz wykazać.
To, ze nie jestem specjalistą, nie znaczy, że jestem ciemniakiem.
A wracając do Twojej sprawy.
Jakby wszysko było jak trzeba, to by operator Cię nie blokował. Złożyłeś reklamację i wszcząłeś postępowanie to zaczekaj na wyniki i się wtedy domagaj, a póki co nie próbuj korzystać z sieci, za którą nie płacisz.