Zablokowane porty Utorrent
Moderator: Moderatorzy
- Blazej
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Zablokowane porty Utorrent
Witam jak odblokować porty w Utorrent 1.7.5? cały czas mam kontrolkę trójkąt lub czerwone kółko i torrenty się b. wolno ściągają, pomimo tego że ma dużo seedów. Test na przekierowanie wychodi negatywnie. Nie wiem jak to odblokować wszystkie instrukcje jak to zrobić są do ruterów a ja nie mam rutera bo mam net bezprzewodowy z iplusa. POMOCY
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Zablokowane porty Utorrent
Poczytaj http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=105615#105615Blazej pisze: a ja nie mam rutera bo mam net bezprzewodowy z iplusa.
Nie pomagam na PW!
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Zablokowane porty Utorrent
Ja jeszcze dodam tylko to, że na forum pojawiły się doniesienia (niestety nie pamiętam gdzie i kto pisał), że iPlus ma poblokowane torrenty i się wolniej ściągają. Niestety sam od dawna nie korzystam, to nawet nie wiem.Blazej pisze:mam net bezprzewodowy z iplusa
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)