Internet Play - Bez abonamentu
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Internet Play - Bez abonamentu
Witam jestem posiadaczem internetu play na karte bez abonamentu . Mam pytanie dotyczące doładowań . Za 50zł mam 3.84gb Gratis przy stawce 3gr/100kb . Moje pytanie czy gdy doładuje konto za 50zł i dostane te ~4gb gratis to czy te 50zł moge przeznaczyć na jakąś promocje/pakiet internetu ? Lub coś w tym stylu ?
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Re: Internet Play - Bez abonamentu
Możesz te złotówki przeznaczyć na transmisję danych po wyczerpaniu bonusowego limitu - po stawce 3 gr. / 100 kB .
-
A czy jest jakaś możliwość żeby te złotówki wymienić jakoś korzystniej na gigabajty ? Bo tak to 50zł idzie prawie na marne ...
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Jak to na marne - dostajesz za nie bonusXianter pisze:A czy jest jakaś możliwość żeby te złotówki wymienić jakoś korzystniej na gigabajty ? Bo tak to 50zł idzie prawie na marne ...
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Przecież cała idea tej taryfy na tym polega

-
Ale Dostaje bonus za doładowanie a potem te 50zł ... Prawie się marnuje . I nie mogłem znaleźć nigdzie jakiegoś pakietu np. 20zł - 2gb lub coś w tym stylu.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Najlepiej jakby transfer był za darmo...a i tak wtedy by ludzie narzekali na coś innego.
Pozostaje zmienić operatora, np. na Orange, gdzie złotówki można wykorzystać na rozmowy i SMSy.
Pozostaje zmienić operatora, np. na Orange, gdzie złotówki można wykorzystać na rozmowy i SMSy.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Dokładnie, albo zmienić na Orange (gdzie za doładowanie jest bonus, a kwota może iść na rozmowy i SMSy - 29gr za minutę) albo kupić na Allegro kartę z samym bonusem (są np 6GB po 40zł i opłaca się to sto razy bardziej od Playa bo i jest większy limit i jest szybszy)
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Nic się nie marnuje
bez tych 50zł nie miałbyś 4 giga i już. Jest to integralna całość, a że tak sobie to wyliczyli to ich widzimisię ![:]](./images/smilies/splash.gif)

![:]](./images/smilies/splash.gif)